Imants Daksis jauno albumu "Ass" prezentēs klubā "One One"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Imants Daksis
Imants Daksis Foto: kadrs no video

26. septembrī pulksten plkst. 19 klubā "One One" klasiskā rokgrupas sastāvā notiks Imanta Dakša jaunā albuma “Ass” prezentācijas koncerts.

Jaunākais studijas albums "Ass" ir 12 Imanta Dakša sarakstītu dziesmu kompozīcija, kas balansē starp postpanku un psihedēlisko roku, un ir ierakstīts pilnā instrumentācijā. Jaunā ieraksta un tā prezentācijas koncerta skanējums būs pārsteigums arī tiem, kas ar Imanta mūziku jau ir pazīstami, kā arī pats dziesminieks šoreiz uzstāsies bez ģitāras. Pasākuma iesildošās daļas viesmāksliniece būs Evija Vēbere.

"Stāsts par vistumšāko dzīves noslēpumu - pašdestrukcijas brīnumu, ļaušanos iznīcinošai ekstāzei, sakāpinātai baudai, kas cilvēcisku būtni noved atkarības gūstā, kur skaudra cerība brīžiem robežojas ar galēju sabrukumu. Šis ir stāsts, kura robežas radām mēs paši. Katrs pats…” tā par albuma tematiku stāsta Imants.

Koncerta grupas sastāvs: Imants Daksis - balss, Mārtiņš Krastiņš - basģitāra, Miķelis Vanags - elektriskā ģitāra, Raitis Viļumovs - sitamie instrumenti.

Biļetes uz “Ass” koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas fienta.com, kā arī uz vietas pirms pasākuma. Klubs One One atrodas Šarlotes ielā 18a, Rīgā. Albums būs pieejams CD un lejupielādei un dienu pirms koncerta tiks publicēts “Spotify” un citās populārākajās mūzikas straumēšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu