Iveta Feldmane par šovbiznesu: "Man tas viss jau sen ir vienaldzīgs" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iveta Feldmane dzīves laikā darbojusies dažādās sfērās, tomēr daudzi viņu vislabāk atceras kā šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieci. Jau vairākus gadus Iveta ir nozudusi no starmešu gaismas un pievērsusies studijām Latvijas Mākslas akadēmijā. Intervijā izdevumam "Ieva" Iveta atminas laiku, kad darbojās šovbiznesā, un skaidro, kāpēc pametusi to.

Feldmane izdevumā «Ieva» atklāj, ka apzināti nogājusi malā un arī tagad netaisās atgriezties uz publiskās skatuves: «Pavisam neapzināti kļūsti par to tēlu, kas nemaz neesi. Un sāc pati sev riebties. Sāc izpildīt citu cilvēku ekspektācijas par sevi. Iekļūsti svešos scenārijos un saproti - tas vispār nav mans stāsts.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iveta Feldmane (@iveta_feldmane_nette) on

Iveta atzīst, ka ar varu neviens viņai nav licis iesaistīties šovbiznesā, tomēr drīz vien secinājusi, ka uzmanība var būt nogurdinoša: «Acīmredzot pati ļāvos, tur bija arī mani iemesli, to es nenoliedzu. Tikai vēlāk aptvēru - pag, kas te notiek, kas es esmu? Un, ja tā godīgi jāsaka, pārspīlēta publikas uzmanība mani nekad nav valdzinājusi. Nekad!»

Uz jautājumu, vai Ivetai bijušas ilūzijas par šovbiznesu un spožo skatuves dzīvi, viņa atbild apstiprinoši:

«Noteikti. Tas viss bija pēc šova »Dejo ar zvaigzni«. Mēs taču bijām tādi varoņi! Mūs jau arī uztaisīja par tādiem. Bet vispār man ir grūti par to izteikties, jo man tas viss jau sen ir vienaldzīgs.»

Iveta turpina: «Bija jau visādi brīži, arī ļoti nepatīkami, kad, piemēram, redzi, ka atkal ir publicēta kāda neveiksmīga bilde... vai melīgs raksts. Tas drausmīgi sāp. Bija laiks, kad avīžu kioskiem gāju garām ar līkumu.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iveta Feldmane (@iveta_feldmane_nette) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#palazzobarberini

A post shared by Iveta Feldmane (@iveta_feldmane_nette) on

Neraugoties uz šo sāpīgo pieredzi, viņa atklāj, ka to laiku izbaudīja un izdzīvoja ar aizrautību. 

Kā zināms, Ivetai ir divi bērni - dēls Rihards un meita Daniela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family trumps everything ?

A post shared by Iveta Feldmane (@iveta_feldmane_nette) on

Šovā «Dejo ar zvaigzni» Iveta ar partneri Valdi Škutānu ierindojās otrajā vietā. Šovā uzvarēja Lauris Reiniks ar deju partneri Aleksandru Kurusovu. 

Pēcāk Iveta Feldmane darbojusies kā raidījumu producente, kā arī televīzijas šovu un pasākumu vadītāja. Šova «Dziedi ar zvaigzni» dēļ Feldmane pameta direktores amatu tirdzniecības parkā «Alfa».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu