"Caur ērkšķiem uz.." Daiga jaunas attiecības nemeklē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 3. oktobrī, TVNET sadaļa "Egoiste" uz sievišķīgām pārvērtībām aicinās šova "Caur ērkšķiem uz.." pirmās sezonas dalībnieci Daigu. Brīdi pirms pārvērtībām Daiga sarunā ar TVNET atklāja, kā viņai veicas privātajā dzīvē un kas vēl jāizdara, lai varētu atkal dzīvot kopā ar saviem bērniņiem. 

Daiga šovā "Caur ērkšķiem uz.." ieradās ar vienu mērķi - atgūt aprūpes tiesības pār saviem pieciem bērniem, kuri jau vairākus gadus uzturas SOS ciematā. Daigas dzīve nav bijusi rozēm kaisīta - pēc šķiršanās no vīra viņa aizbrauca strādāt uz Angliju, tomēr visus savus iekrājumus tērēja nakts uzdzīvē. 

Šobrīd Daiga bruģē ceļu uz labāku nākotni un portālam TVNET atklāj, ka jau drīzumā dzīvos kopā ar bērniem: "Viss ir pamazām sakārtojies. Līdz galam jānokārto dzīvokļa jautājumi, un tad mēs atkal būsim visi kopā. Viss notiek!"

Tāpat sieviete neslēpj, ka ir darba meklējumos un labprāt strādātu tādā sfērā, kur ir darbs ar cilvēkiem.

Uz jautājumu, vai Daigai izdevies atrast otro pusīti, viņa atbild: "Manas attiecības šobrīd ir beigušās, esam palikuši draugu līmenī un arī nemeklēju jaunas [attiecības]. Negribu, pietiek!"

Jau trešdien, 3. oktobrī, sadaļā "Egoiste" lasi par Daigas pārvērtībām!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu