Linda Leen un viņas īpatnējie spoguļselfiji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju dziedātāja Linda Leen, kura ir arī talantīga fotogrāfe, parasti sociālajos tīklos publisko foto, kuros iemūžinājusi dabu vai citus cilvēkus. Tomēr acīgākie Lindas sekotāji zina, ka viņai patīk arī spoguļoties un to visu iemūžināt selfijā!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jau pāris gadus vārda diena man ir kļuvusi par iemīļotākajiem svētkiem. Tai ir vieglāka kā dzimšandienai un, piemēram, Ziemassvētkiem “enerģija”, mazāk ekspektāciju un līdz ar to- lielāks prieks un pateicība par saņemto:) Aizmirstas rūpe par pašiedomāti obligātajiem rituāliem un anturāžu, ir vienkārši bezrūpīgs iekšējs pamudinājums svinēt šo dienu ar ilgstoši un mirklīgi tuviem cilvēkiem pēdējā brīža piedāvājuma režīmā:) Tas ir kā ceļojums bez iepriekš izdarītām rezervācijām- Tu nekad nezini kā izvērtīsies notikumi, laiks, vieta un kompānija. Un tas man sasodīti patīk!;) Iet nezināmajā. p.s. Pateicos visiem par sveicieniem!:) #photobylindaleen #sony #selfportrait #a7rm2 #reflectionphotography

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pašportrets #photobylindaleen #sony #a7rm2 #reflectionphotography

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photobylindaleen

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ceļā

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu