“Backstreet Boys” dziedātājs atklāj, ka atkal nogājis no ceļa un padevies alkoholismam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mavrixonline/Scanpix

​Kādreiz ļoti populārās puišu grupas “Backstreet Boys” dalībnieks Aleksandrs Džeimss Maklīns (40) publiski atzinis, ka šobrīd īpaši aktīvi cīnās ar atkarību no alkohola, jo nav spējis noturēties un būt skaidrā.

“Ziniet, es nekaunos no tā, ka pēdējā gada laikā esmu nogājis no ceļa. Nav nekāds noslēpums, ka tā ir slimība un katra diena ir cīņa,” intervijā ar “People” atzina dziedātājs.

Maklīns, kurš joprojām ir precējies ar meikapa mākslinieci un matu stilisti Rošellu Diannu (37) un kopā ar viņu audzina divus bērnus – meitas Eivu Džeimsu (6) un Liriku (1), atzina, ka viņam ir grūtības likt rūpes par sevi pirmajā vietā.

“Vai mani bērni un sieva ir liels atbalsts, iedvesma? Jā, simtprocentīgi. Bet tajā pašā laikā mana lielākā problēma ir vispirms parūpēties par sevi, nevis ģimeni. Es uzskatu, ka tas ir vispareizāk, likt ģimeni pirmajā vietā. Likt bērnus pirmajā vietā,” tā Aleksandrs, piebilstot, ka ir pieradis visiem izdabāt, atstājot sevi novārtā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As long as there’ll be music... ? #backstreetsback #bsbvegas

A post shared by AJ McLean (@aj_mclean) on

Kā zināms, Maklīnam pēc palīdzības nācies vērsties vairākkārt. 2001., 2002. un 2011. gadā viņš ievietots ārstniecības iestādēs, jo cietis no smagas depresijas un pārmērīgas alkohola lietošanas.

Jau ziņots, ka “Backstreet Boys” nākamgad atkal dosies pasaules tūrē. Grupa šoruden laidusi klajā arī priekšvēstnesi no gaidāmā albuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu