Lūk, par ko visi "cepas"! Salīdzini Evijas Vēberes un Olgas Rajeckas "Svētku dienas" izpildījumu (74)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, Mārtiņš Otto/TVNET kolāža

Par vienu no aprunātākajiem cilvēkiem Latvijas šovbiznesā kļuvusi jaunā dziedātāja Evija Vēbere, ​kura, uzstājoties Latvijas simtgadei veltītajā koncertā “Mīlestības vārdā. 18+”, izraisīja sašutumu daudziem klausītājiem. Piedāvājam salīdzināt, kā leģendāro Imanta Kalniņa dziesmu "Svētku diena" dzied tā oriģinālizpildītāja Olga Rajecka un kā tas izdevies Evijai Vēberei.

"Turaidas Roze"

Evija Vēbere

Jau vēstīts, ka 19. novembrī pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas notika simtgadei veltīts bezmaksas koncerts “Mīlestības vārdā. 18+”, kurā piedalījās daudzi Latvijā labi pazīstami mūziķi, piemēram, Jānis Šipkēvics, Renārs Kaupers, Alise Joste, Reinis Sējāns, Armands Birkens.

Pēc pasākuma gan skatītāji, gan pašmāju slavenības paudušas neapmierinātību ar jaunās dziedātājas Evijas Vēberes dziedājumu.

Toties mūziķis Jānis Šipkēvics meties aizstāvēt Vēberi, sakot: "Skumstu, ja mūsu neiecietības līmenis ir tik augsts un bailes no neparastā tik saasinātas."

Komentāri (74)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu