Brīnumainās virves pārvērtības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš

Jau kopš deviņu gadu vecuma portugālis Luiss de Matoss aizrāvies ar maģiju un dažādiem trikiem. Šobrīd viņš ir viens no pasaulē populārākajiem iluzionistiem, un šajā jomā viņš darbojas jau 23 gadus, kuru laikā nekad nav apstājies pie sasniegtā.

Pirms lielā iluzionistu šova, kas norisināsies nākamā gada 10. un 11. maijā Arēnā Rīga, viņš viesojās arī TVNET redakcijā, kurā ne tikai sniedza interviju, bet arī demonstrēja dažus vienkāršus trikus, solot, ka lielajā šovā būs grandiozi un vērienīgi triki. Ne velti šis šovs ir pārdotākais Brodvejā un ar to apceļota teju visa pasaule.

Sarunā Luiss de Matoss atklāj, ka viss no jauna veidotais balstās uz pieredzi un zināšanām, kas krātas gadu gaitā, vien ikreiz cenšoties burvestības padarīt mūsdienīgākas un pārsteidzošākas. Tāpat iluzionists atklāj, ka viņš ir komandas redzamā daļa, jo kopā ir deviņi cilvēki, kas palīdz sagatavoties šovam un priekšnesumiem. Viņi arī visbiežāk visi ceļo kopā uz dažādām pasaules vietām, kur norisinās izbrīnu raisošie pasākumi.

“Viens no vērienīgā šova mērķiem un uzdevumiem ir lauzt cilvēku stereotipus par maģiju, jo visbiežāk visi iedomājas zaķi, kas tiek izvilkts no cepures, taču mūsdienās triki sasnieguši citu līmeni,” tā par ilūzijām un burvju trikiem 21. gadsimtā izsakās pasaulē slavenais mākslinieks.

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

No runām pie darbiem – lai kaut nedaudz ieskicētu triku burvību un šarmu, iluzionists viesojās TVNET redakcijā, demonstrējot trikus ar virvi. Pārgriežot to vairākās daļās, pēc mirkļa tā jau atkal bija vienā gabalā. Kā Luiss de Matoss pārsteidza redaktores, veicot šos pārsteidzošos trikus, skaties video un centies atrast slepeno maģiju, kā tas viņam izdevās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu