Nepilnu gadu pēc šķiršanās no līgavas Merzļikins sācis jaunas attiecības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu hokejists, kurš ir Šveices kluba "Lugano" vārtsargs, sociālajos tīklos arvien biežāk publisko foto un video, kurā redzams kopā ar kādu daiļu gaišmati. Lai arī talantīgais sportists savu attiecību statusu nav komentējis, pie foto regulāri parādās sirsniņas, kas viennozīmīgi nozīmē - jaunietis atkal ir iemīlējies! 

Kā liecina sociālajos tīklos pieejamā informācija, viņa mīļotā sieviete ir 22 gadus vecā latviešu vieglatlēte Elizabete Priekule.

Pāra pirmo kopīgo foto Elvis publicēja oktobra izskaņā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

Kā zināms, 2017. gada vasarā, pēc piecu gadu kopābūšanas, Merzļikins bildinājasavu draudzeni, šveicieti vārdā Luana. 

Šā gada sākumā gan tapa zināms, ka pāris pārtraucis attiecības.

Merzļikins sarunā ar izdevumu "Klubs" šā gada pavasarī atklāja, ka viņš bija šķiršanās iniciators: "Hokejs man ir pirmajā vietā, bet draudzene to nesaprata. (..) Viņa bija greizsirdīga, ka man ir daudz fanu, tostarp meitenes. Es saderinājos, bet viņa laikam nesaprata, ko tas reāli nozīmē, ja jau tā uztraucās. Tad es vienkārši palaidu visu vaļā, un tagad izbaudu savus 23 gadus."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu