Festivālā "Zobens un lemess" nākamgad uzstāsies grupa "Einherjer"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Einherjer"
"Einherjer" Foto: facebook.com/zobensunlemess

Piektajā festivālā "Zobens un lemess", kas nākamgad no 7. jūnija līdz 9. jūnijam norisināsies Bauskas pilskalna estrādē, uzstāsies Norvēģijas "vikingu metāla" žanra grupa "Einherjer", liecina festivāla rīkotāju ieraksts sociālajā tīklā "Facebook".

Grupa dibināta 1993. gadā, apvienojot folkmūzikas un metāla žanra skanējumu. Līdz izjukšanai 2004. gadā "Einherjer" izdeva četrus albumus, savukārt kopš atkalapvienošanās 2008. gadā mūziķi laiduši klajā trīs jaunus albumus, kā arī no jauna ierakstītu debijas albumu ar nosaukumu "Dragons of the North XX". Savas karjeras laikā grupa ierakstījusi četrus minialbumus.

"Einherjer" jaunākais albums ar nosaukumu "Norr¸ne Spor" izdots šā gada novembrī.

"Arī 2019. gadā festivālā uzstāsies gan plaši pazīstami un atzīti mūziķi, gan arī jaunākas grupas, kas daudziem var kļūt par atklājumu, būtiski papildinot muzikālos apvāršņus. Tāpat festivālā notiks seno amatnieku meistarklases, lekcijas un eksperimenti, apmeklētāji varēs nolūkoties vēstures rekonstrukcijas klubu piedāvātos cīņu paraugdemonstrējumos un vērot krāšņas uguns skulptūras," teikts festivāla rīkotāju ierakstā.

Biļetes uz festivālu pieejamas interneta vietnē "ticketshop.lv".

Foto: Aizvadīts festivāls «Zobens un lemess 2016».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu