Janvārī tiks slēgts krogs, koncertvieta "Aptieka"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krogs "Aptieka" svinēs desmit gadu jubileju ar desmit koncertiem
Krogs "Aptieka" svinēs desmit gadu jubileju ar desmit koncertiem Foto: publicitātes

2019. gada gada sākumā tiks slēgts viens no iecienītākajiem koncertbāriem Vecrīgā "Aptieka" (Mazā Miesnieku iela 1) , liecina ieraksts "Aptiekas" oficālajā "Facebook" profilā.

Kā raksta "Aptiekas" saimnieks Kristaps Krēsliņš (pazīstams arī kā trimdas latviešu pankgrupas "Mācītājs on Acid" dalībnieks), pēdējā iespēja pabūt krogā būs 12. janvārī. 

Kristaps atklāj, ka plāno atvērt jaunu krogu Kurzemē, kur pats ar ģimeni jau pirms kāda laika ir pārcēlies uz dzīvi.

Kristaps Krēsliņš un Dambis
Kristaps Krēsliņš un Dambis Foto: facebook.com

"Ir jau visādi iemesli, bet galvenais ir, ka es jūtos, ka ir laiks pašķirt jaunu lapu. Īstenībā ... sākt rakstīt jaunu grāmatu. "Aptieka" pavasarī pārveidosies par jaunu krodziņu Kurzemē (ar citu nosaukumu). Bet gribas pateikties visiem darbiniekiem, grupām un dīdžejiem, kas ir dzinuši šo krogu uz priekšu. Šis krogs ir bijis fenomenāls veids, kā viens klaida latvietis varēja iepazīties ar Latviju. Un klienti ir arī bijuši fenomenāli (pārsvarā hehehe). Paldies jums!" raksta Krēsliņš.

Krogā «Aptieka» pasniegtas «Aptiekas Gada balvas 2012».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu