"X Faktora" uzvarētaja Kattie dalās iespaidos par Latviju: "Apbrīnoju, cik ļoti mīlat savu valsti" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"X Faktora" otrās sezonas uzvarētāja Kattie
"X Faktora" otrās sezonas uzvarētāja Kattie Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pagājusi nedēļa kopš šova "X Faktors" otrās sezonas fināla, kurā uzvaras laurus plūca dziedātāja no Baltkrievijas - Kattie. Kopš vasaras viņa uzturas Latvijā, un pa šo laiku viņai jau ir izveidojies priekšstats par šīs valsts iedzīvotājiem. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" Kattie stāsta par saviem novērojumiem: "Latvieši ir noslēgtāki, ar viņiem grūtāk sākt sarunu. Baltkrievi saskarsmē ir daudz vienkāršāki, atvērtāki. Taču man Latvijā laimējies satikt tikai labus cilvēkus. Esmu pat atradusi draugus!"

Kattie šo dažu mēnešu laikā ir apguvusi latviešu valodu, tomēr tā, viņasprāt, ir ļoti sarežģīta: "Latviešu valoda nav viegla, tā ir stūraina, asa."

Visvairāk par visu Kattie apbrīno latviešu mīlestību pret savu zemi: "Apbrīnoju, cik ļoti mīlat savu valsti un cīnāties par savu valodu. Baltkrievijā ir divas oficiālās valodas - baltkrievu un krievu, par to neviens neuztraucas. Te ir citādi. Tā kā es runāju krieviski, brīžiem jūtu, ka cilvēki ar mani negrib sākt sarunu. Uzskatu, ka ir pareizi zināt tās valsts valodu, kurā dzīvo."

Foto: "X Faktora" otrās sezonas fināla spilgtākie mirkļi

Atgādinām, ka Kattie balvā ieguva 10 000 eiro un sadarbības līgumu ar "Sony Music".

Publiskotajos skatītāju balsojuma rezultātos redzams, ka 3. vietas ieguvējas "Radio trio" saņēma 21598 balsis, 2. vietas ieguvēji "Baritoni" - 57041 balsis, bet 1. vietas ieguvēja Kattie - 69219 balsis.

Finālā Kattie uzstājās ar Kellijas Klārksones "Stronger (What Doesn't Kill You)", savukārt duetā ar Arturu Gruzdiņu - šā brīža vienu no aktuālākajām dziesmām "Shallow", ko izpilda Bredlijs Kūpers un Lēdija Gāga. Kā superfināla dziesmu Kattie izpildīja Šanjas Tveinas "From This Moment On".

Foto: "X Faktora" dalībnieki līksmo šova noslēguma ballītē

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu