"Jaungada taksometram" būs turpinājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jaungada svinības kopā ar Māri Martinsonu un komēdijas “Jaungada taksometrs” aktieriem
Jaungada svinības kopā ar Māri Martinsonu un komēdijas “Jaungada taksometrs” aktieriem Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šī gada nogalē režisors Māris Martinsons sāks darbu pie romantiskās “Jaungada taksometrs” turpinājuma jau ar jauniem Vecgada piedzīvojumiem filmā “Jaungada taksometrs II”, informē filmas producenti.

Tikmēr skatītājiem ir iespēja vērot filmas pirmo daļu, un, sākot no 21. decembra, romantiskā komēdija “Jaungada taksometrs” piestās teju katrā Latvijas novadā, lai priecētu ar Vecgada stāstiem, ienestu katrā mājā svētku sajūtu un kļūtu par ikgadēju ģimenes tradīciju laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu.

Lai arī ziemas brīvlaiks vēl tikai tuvojas, romantisko komēdiju “Jaungada taksometrs” jau noskatījušies vairāk nekā 20 000 skatītāju, un tā vēl joprojām tiek rādīta lielākajos kinoteātros Latvijā.

Savukārt no 21. decembra filmu būs iespējams noskatīties arī Latvijas novados, kur filma vairāk nekā 120 vietās tiks izrādīta sadarbībā ar Latvijas filmu demonstrēšanas apvienību “Kinopunkts”.

Latvijas novadu seansu sarakstu (tiek pastāvīgi atjaunots) var atrast šeit

“Savā laikā mans draugs teica - turpinājumus taisa tikai veiksmīgām filmām. Un es uzskatu, ka par “Jaungada taksometru" jau tagad var teikt, ka tā ir veiksmīga filma, jo tā ir atradusi savu skatītāju un ir padarījusi šo jaunā gada gaidīšanas laiku gaišāku un priecīgāku,” atklāj režisors Māris Martinsons. 

Māris Martinsons - komēdijas “Jaungada taksometrs” režisors
Māris Martinsons - komēdijas “Jaungada taksometrs” režisors Foto: Jānis Škapars/TVNET

Režisors arī saka: “Manu vēlēšanos izveidot “Jaungada taksometru II" veicināja tas, ka atsaucība bija ne tikai no skatītājiem, bet arī mūsu komandas aktieriem un arī citiem - gan aktieriem, gan sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri, daloties savās pozitīvajās emocijās, izteica vēlēšanos un gatavību ar prieku piedalīties filmas turpinājuma tapšanā. Nevēlos teikt, ka “Jaungada taksometrs II” būs pilnīgs šī gada filmas turpinājums, bet ļoti gribētu, lai arī nākošajā gadā filma pārsteigtu skatītājus ar pilnīgi negaidītiem stāstiem uz lielā pirmssvētku ekrāna. Manuprāt, jebkurš no filmā jau redzamajiem stāstiem būtu turpinājuma vērts. Kā esmu novērojis, sākoties Jaunajam gadam, ir iespējamas lielas pārmaiņas cilvēku dzīvēs, tādas redzu arī filmas tēliem “Jaungada taksometrā II”."

Foto: Jaungada svinības kopā ar Māri Martinsonu un komēdijas “Jaungada taksometrs” aktieriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu