"Kam es esmu vajadzīga?" - Liene Greifāne atklāti par to, kāpēc atmeta ar roku dziedāšanai Latvijā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savu ceļojumu kanāla 360TV veidotā šova "Sapnis par Eiropu" ietvaros Intars Rešetins noslēdz Maskavā, kur jau vairākus gadus dzīvo slavenā latviešu skatuves māksliniece, šovu zvaigzne un dziedātāja Liene Greifāne (reiz populāra ar skatuves vārdu Candy). Viņa atklājusi, kāpēc atmetusi ar roku dziedāšanas karjerai Latvijā un pievērsusies režijas studijām Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Kā izrādās, Liene nekad īsti nav jutusi, ka kādam citam bez viņas Latvijā patiktu Lienes radītā mūzika. Vairāk uzzini video!

Kā Lienei ar vīru Igoru klājas Krievijas galvaspilsētā, kāpēc ar ģimeni nedzīvo Lienes vecākais dēls Sebastians un cik satriecoši viņai klājas pasaulslavenajā kinoskolā, kur viņa ir viena no labākajām režijas studijās?

Uzzināsim, kā dziedātāja jūtas jaunajā ampluā, kā iedzīvojusies Krievijā un ar kādām grūtībām viņai jāsaskaras, lai iegūtu atzinību un profesionālu popularitāti ārpus Latvijas robežām.

Liene arīdzan iepazīstinās Intaru ar kāda pasaulslavena restorāna īpašnieku, kura vadītais uzņēmums vairākus gadus ir viens no pasaules Top50 restorāniem - viesojoties tajā, Intaru gaida ne viens vien pārsteigums.

Tāpat Liene parūpēsies, lai Intars rekordīsā laikā nonāktu Krievzemes prožektoru gaismā un iemēģinātu pasākuma vadīšanu, kas izvērtīsies pagalam amizanta.

Un, visbeidzot, Intars nonāks pikantā deju studijā, pieticīgi ģērbtu un īpaši daiļu stieņa deju dejotāju sabiedrībā. Kā aktieris rīkosies, kad netipiski sev būs samulsis, un vai dāmām izdosies viņu un Lieni pamudināt uz nedarbiem - uzzināsim sērijā.

Kā arī izbaudīsim mājīgumu un Lienes mīļotā vīrieša Igora gatavotās vakariņas abu plašajā Maskavas dzīvoklī.

Nepalaid garām -  skatītāju iemīļotā piedzīvojumu šova "Sapnis par Eiropu" noslēgums “Hobiju sestdienā”, 22. decembrī, plkst. 21:00, kanālā 360TV!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu