Andris Kivičs draud piekaut jokdari, kurš iesmej par viņa attiecībām ar Lieni Skulmi (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Aizvadītā gada noslēgumā mūziķis Andris Kivičs paziņoja, ka aiziet no sievas un divu meitu mātes Madaras, lai sāktu attiecības ar skaistumkonkursu dalībnieci, mākslinieci, žurnālisti un sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Šis notikums sabiedrībā izraisīja plašu rezonansi, iekarojot arī jokdaru uzmanību. Kāds mākslinieks, kurš sevi dēvē par Liktenīgo, šogad sacēla vētru sociālajos tīklos, publiskojot karikatūru par daiļavas mīlas dzīvi, jo, kā zināms, šī nav viņas pirmā dēka ar Latvijā slavenu Andri, kurš aizgājis no ģimenes mīlestības dēļ.

Pēc šīs bildes, kurā redzams arī aktieris Andris Bulis, Kivičs ar sociālo tīklu palīdzību sācis meklēt, kurš ir atbildīgs par šo joku, solot vainīgajam atriebties.

“Un tagad viena mūsu sabiedrības daļa ir tādā punktā, kur tai patīk attēli, kur trīs bērnu mamma tiek attēlota kā nāve. Un viena liela mūsu latviešu sabiedrības daļa saka, ka tas ir forši un, ka tas ir baigi rēcīgi. Un izrāda sajūsmu.

Apsveicu visus 2019. gadā ar jaunu cinisma un kretīnisma līmeni.

Izdarījis to ir jaunais cilvēks attēlā. Es viņu protams atradīšu, un man viņam būs piedāvājums. Pareizi, protams, būtu piekaut viņu uz ielas, bet tad atkal sāksies,” sociālajā tīklā “Facebook” raksta mūziķis.

Kā zināms, pāris pēc romantisko jūtu uzvirmošanas ātri uzsāka kopdzīvi un apliecināja viens otram mūžīgu mīlestību ar saskaņotiem tetovējumiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu