Arianda Grande pārsteidz, uz savas ādas iemūžinot pokemonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

25 gadus vecā pasaulslavenā dziedātāja Ariana Grande, kuras dziesmas bieži dzirdamas arī Latvijas radio viļņos, sagādājusi pārsteigumu saviem faniem, tiekot pie jauna tetovējuma.

Viņa savai plašajai tetovējumu kolekcijai pievienojusi pūkaino un mīlīgo pokemonu Īviju. Šo mākslas darbu radījis Losandželosā dzīvojošais tetovēšanas meistars Keins Navasards.

Pērn dziedātāja ne tikai tika pie jauniem tetovējumiem, bet arī aizklāja dažus no tiem, kas tapuši viņas saderināšanās laikā ar komiķi un aktieri Pītu Deividsonu (25), kā arī attiecībās ar reperi Maku Milleru (26), kurš 2018. gada 7. septembrī aizgāja aizsaulē pēc narkotisko vielu pārdozēšanas.

Kā zināms, Grande pēc šķiršanās no līgavaiņa šo gadu noslēdza, laižot klajā dziesmu un mūzikas video "thank u, next", kurā iejutusies savu mīļāko romantisko komēdiju galveno varoņu ādā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu