Andris Kivičs: “Es nezinu, ko Bulis trīs gadus darīja, bet man bija Lienei viss jāmāca no nulles” (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pērn Latviju pāršalca ziņa, ka precētais trīs bērnu tēvs, mūziķis Andris Kivičs ir aizgājis no ģimenes, lai sāktu attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Abi neilgi pēc romāna sākuma viens otram savu mīlestību jau apliecināja ar tetovējumiem, kuros attēlota bezgalības zīme, vārds “soulmate” (dvēseles radinieks) un iemīlēšanās datums – 9.11.2018. Sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” viņš asi kritizēja Lienes iepriekšējās attiecības ar precēto aktieri Andri Buli un pastāstīja, ka Liene viņam atklājusi, ka sapratusi – nekad agrāk nav mīlējusi.

“Es nezinu, ko Bulis trīs gadus darīja, bet man bija Lienei viss jāmāca no nulles. Bulis lika viņai dzīvot dubultu dzīvi – mājās bija kopā ar viņu, bet ārpusē izlikās, ka nepazīst. Viņš pazemoja Lienes ģimeni, kuras mājā dzīvoja. Kad atgriezās pie savas ģimenes, kuru pats šos gadus bija pazemojis, sabiedrība viņam aplaudēja – cik gan jauks vīrietis viņš ir!” tā Kivičs.

Mūziķis izdevumu informēja, ka abu nākotnes plāni ir mīlēt vienam otru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad mūs sit....mēs paliekam stiprāki.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Kā zināms, Kivičs šogad pirmo reizi uz skatuves kāpa restorānā "Stargorod", izpildot savus labākos hitus.

Jau ziņots, ka dzirkstelīte starp abiem uzšķīlusies šīs intervijas laikā.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu