Tapis grupas “Bad Habits” videoklips

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Bārā “Cloud Nine” norisinājās grupas “Bad Habits” jaunā singla videoklipa filmēšana. Singls klajā nāks līdz ar grupas pirmā albuma izdošanu šī gada 17. martā. Tā nosaukums ir “Great White Night”, dziesma , kas stāsta par mīlestību. Tādu, kura var būt neiespējama dēļ mūsu izvēlēm.

Grupas oficiālais menedžeris ir radošā apvienība BM Production, kā virsvadītāji ir Ieva Florence ,Oskars Vīksne, Toms Veličko un Rūta Hasnere.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sadarbībā ar Filmēšanas grupu: Operatoru Jāni Jurkovski, Ermīnu Balto, Kristapu Dzeni. Gaismas mākslinieku Pēteri Skujiņu. Mākslu: Jāni Auniņu. Vizāšisti Daci Kļaviņu. BBRental, Cinevera.lv, Bāru Cloud Nine, Rocketbean Roastery , Mans drēbju skapis - tapa grupas jaunā singla “Great White Night” videoklips, kura pamatā ir stāsts par divu cilvēku līdz galam neizdzīvotu mīlestību. Alkām, kaisli, ilgošanos, vienaldzību un reizē patiesu aizraušanos. Aktieris Aksels Aizkalns un aktrise Ieva Florence izdzīvo šo divu cilvēku atkalsatikšanos un nepārvaramu vēlmi būt vienam ar otru kopā, lai gan zina, ka tas nebūt nav iespējams nākotnē, jo mīlestība citreiz ir tik spēcīga, ka var būt naidīga vienam pret otru. Tā var arī nogalināt. Viņi satiekas dejā, kur atkal no jauna var viens otru mīlēt, bet dejai beidzoties viņi no jauna sķiras. Kāpēc mīlot citreiz kopā būt nav iespējams? ( Mūsu izvēle, ego, kas cits…)

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Videoklips ir filmēts melnbaltā attēlā, lai krāsas visam piešķirtu divu cilvēku atkasatikšanās sajūtas. Sajūta ir šī videoklipa pamats.

BM Production: “Mēs vēlējāmies radīt stāstu, kas ir dziesmas pamatā. Šo stāstu skatoties mēs katrs spētu identificēties ar mīlestības jūtām, vēlmi būt kopā, būt saprastiem un vajadzīgiem, piederēt kādam. Kā arī ar mūsu ego lielumu un tā sekām…”

Videoklipa filmēšanā izmantojām arī no melnbalto filmu aizgūtas zināšanas par krāsu gammām, lai attēlu radītu dažādu, ne tikai melnu un baltu. Tā pamatā ir košas krāsas galveno personāžu atveidotājiem, kā arī grupai.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

IESKATIES GALERIJĀ VIDEO TAPŠANAS AIZKULISĒS

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Videoklipā piedalījās:

Aktieri: Ieva Florence un Aksels Aizkalns

Grupa: “Bad Habits” - Mārtiņš Balodis, Jānis Līde, Normans Bārbals.

Bāra viesi: Raimonds Bārbals, Undīne Dance, Agnese Kalniņa, Violeta Cornoluka, Zane Tiltiņa, Matīss Šmits, Elīna Jermoloviča, Anete Maže, Kristers Ozoliņš, Toms Rozentāls.

Videoklipa Producents: “BM Production” un Ieva Florence

Videoklipa režisori: Oskars Vīksne, Ieva Florence, Toms Veličko.

BM Prodoction izsaka lielu pateicību

Filmēšanas grupai: Jānim Jurkovskim, Ermīnam Baltajam, Kristapam Dzenītim

Gaismas māksliniekam: Pēterim Skujiņam

Laukuma vadītājam Gatim Unguram

Mākslai: Jānim Auniņam

Vizāšistei: Dacei Kļaviņai

Operatoram: Helmutam Jaunzemam Pētersonam

Visiem “Bāra viesiem”

Atbalstītājiem: BBRental, Cinevera.lv, Rocketbean Roastery, Mans drēbju skapis, Bāram “Cloud Nine”, Antonam Zilinam un Andrejam, TVnet.lv

"Dziesma Great White Night" tapusi sadarbībā ar mūzikas producentiem Rolandu Sīpolu un Mārtiņu Leju. "DoStudio "

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu