Gaisā virmo mīlestība! Pašmāju slavenības metas Valentīndienas trakumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. februārī visā pasaulē tiek atzīmēta Visu mīlētāju diena jeb Valentīndiena, kurā miljoniem pāru lutina viens otru ar ziediem, šokolādi, smalkām vakariņām un citiem romantiskiem pārsteigumiem. Protams, šajā trakumā metušās arī pašmāju slavenības, gan sūtot sveicienus, gan daloties ar publiskiem mīlestības apliecinājumiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No topošās grāmatas #MīlestībaIR , kura tiks izdota šī gada augustā. #GR #LoveIS

A post shared by Guntars Racs (@guntarsracs) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May your love fall endlessly, Happy Valentines day! ❤️ #loveistheanswer #ventasrumba

A post shared by CarnivalYouth (@carnivalyouth) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dienu iepriekš nodomāju - mēs taču nesvinam nekādas Valentīndienas gadiem, kad bijām tikko samīlējušies līdz neprātam, svinējām visu un katru dienu. Nopriecājos par Ryanair reklāmu - “Escape the nonsense”, kur čalis ir viens Valentīndienā un pieņem lēmumu doties ceļojumā, viens sakarīgs lēmums es jums teikšu. Un tad šorīt klauvē pie durvīm. Piegāde. Kaspars brīdināja, ka būs, lai nekur neaizklīstu, domāju, ka kārtējo reizi atvedīs velosipēdu pedāļus, rumbas vai vēl kādus tehniskus brīnumus, taču man pretī smaidoša meitene ar kūku. Apjuku pamatīgi līdz tikām skaidrībā, ka tā patiesi ir man no mana mīļā @myfoodbloger Nu ko, zaķīši, “Love is...”, ne? Paldies, Mimi, love jū forever! Taču, ja visi baigi tracina un vēl tā mīlestība kaut kādā bezdakarā, nekaitiniet sevi un citus - “Escape the nonsense”, lai kā to izvēlētos darīt! . P.S I love you! . . #valentinesday2019 #valentinesday #myfoodbloger #loveis #vegancake

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sveiciens visiem ??Valentīndienā!! #stenderscosmetics

A post shared by elitapatmalniece (@elitapatmalniece) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sveiciens visiem mīlētājiem! #happyvalentinesday #loversday #❤️❤️❤️

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Uz augšu