R. Kelijam atkal draud nopietnas apsūdzības par bērnu pornogrāfiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
R. Kelijs
R. Kelijs Foto: Ekrānuzņēmums

CNN ziņo, ka iegūti jauni pierādījumi amerikāņu R’n’B dziedātāja R. Kelija (R. Kelly) lietā - jauns videoieraksts, kurā mūziķis redzams seksuālos sakaros ar kādu pusaugu meiteni. 

Videoieraksts nonācis prokurora Maikla Aveneti (Michael Avenetti) rīcībā, kurš pārstāv vairākus klientus, kas saistīti ar R. Kelija lietu. Ierakstu Aveneti iesniedzis Čikāgas tiesā pagājušonedēļ.

Tiesa, nedz tiesas pārstāvji, nedz Kelija advokāti šāda videoieraksta esamību neapliecina.

CNN ziņo, ka ieraksts ir aptuveni 42 minūtes garš un tajā ir divas epizodes - viena norisinās viesistabā, otra guļamistabā. Video esot kails vīrietis, kurš varētu būt Kelijs, kurš veic seksuāla rakstura darbības ar meiteni, kura vīrieti vairākas reizes nosauc par "tētuku". Lai arī vizuāli vecumu nav iespējams noteikt, video izskan meitenes vecums - tie ir 14 gadi.

CNN arī ziņo, ka video vīrietis lūdz meiteni urinēt un, kad tas notiek, viņš atbild ar to pašu.

Aveneti tviterī publicējis paziņojumu, kurā saka: lai arī video ir saturiski līdzīgs bēdīgi slavenajam 2002. gada ierakstam, tas ir jauns ieraksts. 2008. gadā tiesa lēma, ka Kelijs nav vainīgs.

"Misters Kelijs ir plēsoņa un noziedznieks, kurš jau ilgstoši uzglūn jaunām, viegli ievainojamām meitenēm," raksta prokurors. "Ir pienācis laiks par savu rīcību atbildēt."

Gada sākumā ASV maksas TV kanālā "Lifetime" tika demonstrēta sešu sēriju dokumentālā filma "Surviving R. Kelly", pēc kuras ierakstu izdevniecība " Sony Music" pārtrauca sadarbību ar noziegumos apsūdzēto mūziķi.

Fragments no filmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu