Vēbere jaunajā video sēž uz poda un reflektē par "šķībās dziedāšanas skandālu" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Evija Vēbere
Evija Vēbere Foto: publicitātes

Evija Vēbere publicē mūzikas video dziesmai “Par sašaurināšanos“, kas ņemts no apbalvotā soloalbuma “Sirdsbūt”. Šī ir noslēdzošā albuma dziesma, kurš saņēmis mūzikas balvu "Zelta mikrofons 2019" kā labākais alternatīvās un indie mūzikas albums.

Evija popularitāti ieguva pēc šķēpu laušanas sociālos tīklos, kad koncertā "Mīlestības vārdā" izpildīja Imanta Kalniņa dziesmu "Svētku diena". 

“Riharda ideja vilkt abstraktas un burtiskas paralēles starp tā brīža notiekošo, kas bija masīva sociālo tīklu komentāru virzība manā virzienā, mani uzreiz uzrunāja. Apcerot videoklipa koncepciju un meklējot jaunus sajūtu atspulguļojumus, es priekš sevis daudz ko sakārtoju. Ļoti savdabīga sajūta, it kā kāds būtu ielauzies tavā personiskajā telpā un izbradā to, kā māk un kā tīk. Tas nenotiek, bet arī notiek. Sirreāla un kaila sajūta," raksta Evija. 

"Rihards Gēcis kopā ar operatoru Aleksandru Grebņevu bija mana perfektā komanda. Viņi atrada perfektu balansu starp raupjo primāro un eleganti skaisto,” tā Evija.

Noskaties video.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu