Brikmanis amizantā izskatā izjoko pašmāju restorānu īpašniekus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 2. martā, pie 360TV skatītājiem nonāks šova "8 naži un gardēdis" jaunā sezona, kas solās būt pārsteigumu pilna. 

Nīgrs sirmgalvis, lecīgs jaunais uzņēmējs, skarbs rokeris, noslēpumaina musulmaņu sieviete un pat transseksuālis – tik spožos un dažādos tēlos šova jaunajā sezonā uzmirdzēs atraktīvais humorists Nauris Brikmanis.

Viņš, pārģērbies līdz nepazīšanai, iejutīsies slepenā gardēža lomā, lai, neviena nemanīts, vērtētu izvērtēt labākos pašmāju restorānus. Savukārt sava uzņēmuma godu aizstāvēs un cīņā par labākā restorāna titulu iesaistīsies astoņu restorānu īpašnieki jeb "naži". Viņi darīs visu, lai ar izcilu maltīti un perfektu klientu servisu pārsteigtu ne tikai savus kolēģus, bet arī slepeno viesi. Lai jauktu pēdas un restorānu īpašnieki neuzzinātu, kurš viņu uzņēmumā ieradies tik svarīgajā vizītē, šajā šova sezonā "nažus" gaida pavisam viltīgs pārsteigums - līdzās Naurim uz restorānu dosies arī kāda pašmāju slavenība –

Lelde Dreimane, Varis Vētra, Samanta Tīna, Olga Rajecka, Rojs Rodžers, Liene Šomase un Lauris Subatnieks.

Pavārmākslā un viesmīlībā sacentīsies Andris Reizenbergs ar "Balzambāru", Māris Jansons ar "Kest", Valters Zirdziņš ar  "Valtera restorānu", Edgars Barbaks ar "Auroru", Normunds Skauģis ar "Lāčiem", Arvis Zemanis ar "Herbāriju", Paula Uzkliņge ar "Dainām" Ikšķilē, kā arī Šeila ar svaigēdāju un vegānu kafejnīcu "Nirwana Raw".

Foto: Nauris Brikmanis pārtop par somu tūristu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu