"Esmu zaudējusi savu labāko draugu" - Kristīne Opolais par Andreja Žagara nāvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andreja Žagara Kultūras atbalsta un attīstības fonda valdes priekšsēdētājs Andrejs Žagars un pasaules slavu iemantojusī latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais piedalās preses konferencē, kurā informē operdziedātājas rudenī gaidāmajiem solokoncertiem Latvijā.
Andreja Žagara Kultūras atbalsta un attīstības fonda valdes priekšsēdētājs Andrejs Žagars un pasaules slavu iemantojusī latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais piedalās preses konferencē, kurā informē operdziedātājas rudenī gaidāmajiem solokoncertiem Latvijā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasaulslavenā operdziedātāja Kristīne Opolais, kuras talantu Latvijā atklāja režisors Andrejs Žagars, sociālajos tīklos dalījusies ar sirdi plosošu ierakstu.

"Esmu zaudējusi savu labāko draugu, un mana sirds ir salauzta. Andrejs atklāja mani, ticēja man un visu šo gadu laikā atbalstīja mani. Man tevis ļoti pietrūks, Andrej! Dusi mierā, dārgais draugs!" - tā vietnē "Facebook" raksta Opolais.

Kā zināms, Žagars mūžībā devās 26. februāra naktī. Viņam bija 60 gadi.

Līdzjūtību viņa tuviniekiem izteikuši Latvijā iemīļoti aktieri un prominences. 

Foto: In Memoriam - Andrejs Žagars (1958-2019)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu