Pieminot Kītu Flintu. Septiņas labākās "The Prodigy" dziesmas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pols Dagdeils

Pieminot mūža dārzos aizgājušo britu elektroniskās mūzikas apvienības "The Prodigy" solistu Kītu Flintu (1969-2019), esam apkopojuši septiņas zīmīgākās, iespējams, labākās grupas dziesmas. No deviņdesmito gadu reiva pirmsākumiem līdz pat 2009. gadam, kad klajā nāca albums "Invaders Must Die".

Jau ziņots, ka 49 gadu vecumā pirmdienas rītā Kīts atrasts miris savā Eseksas mājvietā. Viņš izdarīja pašnāvību.

"Smack My Bitch Up"

Dziesma klajā laista 1997. gada septembrī kā trešais singls no albuma "The Fat of the Land". Skandalozs bija dziesmas video. 

"Poison"

1994. gada singls no albuma "Music for the Jilted Generation" (1994).

"No Good (Start the Dance)" - otrais singls no albuma "Music for the Jilted Generation" (1994).

"Firestarter" - pirmais singls no albuma "The Fat of the Land" un pirmais grupas numur 1 singls Apvienotās Karalistes singlu topā. 

Interesanti, ka dziesmā iestrādāts deviņdesmito gadu indīmūzikas grupas «The Breeders» ģitāras fragments no dziesmas "S.O.S." (albums "Last Splash").

"Breathe" - otrais singls no albuma "The Fat of the Land".

"Omen"

2009. gada albuma "Invaders Must Die" spēcīgākais skaņdarbs.

"Out of Space"

1992. gada singls - viens no paaudzes ikoniskajiem reiva laikmeta simboliem. Izmantots fragments no Maksa Romeo (Max Romeo) un Lī Perija (Lee Perry) producētā regeja hita "Chase the Devil".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu