Populārais itāļu dziedonis Al Bano iekļauts Ukrainas "melnajā sarakstā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Populārais itāļu estrādes dziedonis Al Bano (īstajā vārdā Albano Karisi) iekļauts Ukrainas "melnajā sarakstā". Viņš ir viens no 147 cilvēkiem, ko Ukrainas Kultūras ministrija identificējusi kā bīstamu nacionālajai drošībai.

Atgādinām, ka Al Bano ir biežs Rīgas viesis, sniedzis koncertus, sadarbojies ar grupu "Cosmos" un pat Rīgā atvēris savu vīna bāru «Felicita» (tulkojumā no itāļu valodas – laime).

75 gadus vecais Al Bano sarakstā iekļauts pēc Ukrainas drošības dienesta ieteikuma. Savulaik dziedātājs ir slavējis diktatoru Vladimiru Putinu.

Ukrainas Kultūras ministrijas melnajā sarakstā ir tādi Krievijas mākslinieki kā Aleksandrs Rozenbaums, Ļevs Ļeščenko, Larisa Doļina, Oļegs Gazmanovs u.c. Bet no ārzemju zvaigznēm listē iekļauti aktieri Stīvens Sīgals, Žerārs Depardjē, "Limp Bizkit" dziedātājs Freds Dērsts u.c.

Al Bano septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados ieguva plašu popularitāti PSRS, muzicējot duetā ar sievu Rominu Paueri. Nu jau daudzus gadus viņi šķīrušies. Abus vieno vien atmiņas un kopīgi bērni.  

Foto: Itāļu maestro Al Bano koncerts "Arēnā Rīga".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu