Ieva Brante dalās ar apkaunojošu stāstu par randiņu pusaudzes vecumā: “Murmulēju, vēmu un atkal murmulēju” (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Juriste, aktīva un veselīga dzīvesveida piekritēja Ieva Brante, nogurstot bieži atbildēt uz jautājumu, kāpēc nelieto alkoholu, publiskojusi stāstu, kas izskaidro, kādēļ pieņēmusi šādu lēmumu.

“Kad biju pusaudze, man bija romantiskas attiecības ar puisi. Ne es, ne viņš vēl nepratām pat skūpstīties. Kad tikāmies, stāvējām kautrīgi sadevušies rokās.

Kādu dienu drosmei iejaucu sev "skrūvi" ar SunSet limonādi (kā tagad atceros). Tas arī bija pēdējais, ko es atcerējos. Ar puisi todien tikos, taču kas un kā - man nebija ne jausmas. 

Pamodos mājās no rīta. Mamma virtuvē taisīja brokastis. Man pie dīvāna bija mutes bļoda...

Mamma stāstīja, ka vakarā puisis atnesis mani mājās uz rokām. Pati nebiju spējīga ne paiet, ne parunāt. Murmulēju, vēmu un atkal murmulēju. Puisis mammai atvainojās un teicās atnākt nākamajā dienā, apvaicāties par manu veselību. Es neatcerējos neko no mammas stāstītā.

Taču sajutu milzīgu kaunu par sevi. Kaunu par to, kāda izskatījos puiša un savas mammas priekšā. Pārdzēries skuķis, kas nespēj nostāvēt uz kājām un vemstās murmulējot... romantiski, ko lai saka. 

Puisis atnāca gan nākamajā dienā, gan aiznākamajā... Taču mans kauns bija lielāks... un es izvairījos tikties. Puisis rakstīja zīmītes un lika zem tepiķa pie ārdurvīm, bet es - klusēju un slēpos. Es izaugu ģimenē, kur alkohols bieži bija ikdiena. Kad sajutu to uz savas ādas vistiešākajā veidā, ātri sapratu, ka vēlos pati kontrolēt un būt savas dzīves noteicēja skaidrā prātā. Tāda ir mana atbilde tiem, kas jautā, vai un kāpēc es nelietoju alkoholu,” raksta sportiste.

“Ar apreibināšanos drosmi nenopirksi un skaidru prātu nesaglabāsi”, “Man ir bijis līdzigi, tikai viņš pateica - man kauns no tevis un viss!”, “Paldies par pieredzi! Un drosmi!” - tā komentētāji.

Kā zināms, Brante ar saviem faniem regulāri dalās ar ne tikai ar stāstiem par savu dzīvi, pārdomām, veselīgām receptēm, bet arī ar foto un video no saviem intensīvajiem ikdienas treniņiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu