Ģirts Ķesteris: "Biju pazaudējis teātri, pateicoties seriāliem"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, kurš iepriekš priecēja arī savus talanta cienītājus vairākos televīzijas seriālos, nu pazudis no zilajiem ekrāniem. Izdevumam "Vakara Ziņas" viņš skaidro, ar ko šobrīd nodarbojas. 

Ķesteris stāsta, ka šobrīd visu uzmanību velta teātrim - viņš ticis pie galvenās lomas režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudētajā "Kareņinā". Tāpat drīzumā sāksies izbraukuma tūre ar izrādi "Viņi melo labāk".

"Teikšu godīgi, ka esmu atgriezies pie teātra. Biju pazaudējis teātri, pateicoties seriāliem. Bet gan jau tas viss vēl nāks. Skatos, ka skatītāji vēlas mani redzēt. Uz ielas joprojām pazīst, starp tiem arī piecgadīgi un septiņgadīgi bērni," izdevumam stāsta Ķesteris. 

Viņš gan norāda, ka piedāvājumu filmēties seriālos nav saņēmis, tomēr jūtas piepildīts. "Ikdienā ir teātris, izrādes, sports un domas par hobiju. Jūtos gandarīts un ar visu apmierināts," tā aktieris.

Kā zināms, Ķesteris ir filmējies tādos pašmāju seriālos kā "Svešā seja", "UgunsGrēks", "Neprāta cena", "Likteņa līdumnieki", "Inspektors Grauds" u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu