Arturs Skutelis prezentēs "Lavīnu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Arturs Skutelis
Arturs Skutelis Foto: publicitātes

Pašmāju hiphopa mūziķis Arturs Skutelis prezentēs pēdējā gada laikā ierakstīto soloalbumu “Lavīna”. Pirmais prezentācijas koncerts notiks piektdien, 10. maijā, Rīgas alternatīvās mūzikas klubā “Melnā piektdiena”, un tam sekos uzstāšanās citās Latvijas pilsētās.

“Darbs pie “Lavīnas” sākās kā muzikāls eksperiments; ierakstītās dziesmas uzreiz publicēju pa vienam skaņdarbam, singlos, un tobrīd man nebija skaidrs, kā veidosies albuma savijums un koncepcija. Ierakstu procesā tas mainījās: iezīmējās centrālās tēmas – jautājumi par cilvēka piederību, identitāti, spēju atcerēties – un parādījās kopīgais stāsts. Tas albums būs mani uzrakstījis,” saka Skutelis.

“Lavīna” tapusi sadarbībā ar tādiem latviešu mūziķiem kā NiklāvZ (Niklāvs Sekačs), ansis (Ansis Kolmanis), Oriole (Uģis Vālodze), Idus Abra (Edgars Spudiņš) u. c. Visas albuma dziesmas ierakstītas Rīgā, PKI studijā.

Sadarbībā ar fotogrāfu un video veidotāju Emīlu Kāli katrai albuma dziesmai tapušas arī noskaņu vizualizācijas, kas pieejamas Skuteļa YouTube kanālā.

Izdotie “Lavīnas” singli ir pieejami mūziķa Spotify lapā.

“Lavīna” vienotā veselumā tiks publicēta maija otrajā pusē. Jūnijā to iecerēts izdot arī taustāmā formātā.

Tuvākajos mēnešos Skutelis būs redzams ne tikai albuma prezentācijas koncertos, bet arī vairākos festivālos: Ogle, "Laba daba" u. c.

Vairāk informācijas: skutelis.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu