Modernā roka grupa "Indygo" par ēdienu un jauno albumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts un malkojot alu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? TVNET jaunajā rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties grupas "Indygo" dalībniekus Mārtiņu Vateru un Mārtiņu Leju!

Foršie Mārtiņi gatavošanai izmantoja liellopa karbonādi kadiķogu, sāls un piparu marinādē, kā arī dārzeņus pēc sirds patikas, piemēram, kartupeli, puķkāpostu, burkānu, sviesta ķirbi, šampinjonus, šalotes sīpolu un papriku. Nepieciešama būs arī eļļa un citrona sula. Kāds bija gala rezultāts - uzzini video!

Foto: grupas "Indygo" dalībnieki gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Pēc Mārtiņa Lejas vārdiem, grupas jaunajā albumā "The Result of Everything" iezīmējas trīs šķautnes. "Ir ietekmes no mūsu bērnības elkiem, neliela daļa no tā, kāds "Indygo" bija agrāk kā progresīvā roka grupa, un daļa no tā, kā redzam sevi nākotnes vīzijā..." 

Viņa teikto papildina Mārtiņš Vaters: "...paeksperimentējot ar dziesmu uzbūvi un skanējumu. Albumā ir desmit kompozīcijas, taču dalām to trīs daļās - pa trim dziesmām un tad ir vēl pēdējā dziesma, kas ir pievienota vienkārši tādēļ, lai būtu mazliet cukuriņa un smaida. Sākuma trio ir ieskrējiens ar smagāku noti, nākamās trīs dziesmas ir atkāpe līdz pat mūsu pirmajam albumam, kas bija vienkāršāks, vieglāk uztverams, un pēdējais trio ir eksperimenti ar mūsu iespējamo nākotnes muzikālo formu. Tikpat labi var teikt, ka viss jaunais albums ir nosaucams par nelielu, bet eksperimentu."

Grupa jauno albumu ierakstījusi angļu valodā un ir apņēmības pilna koncertēt ārpus Latvijas, bet līdz tam mūziķus varēsiet redzēt uz tādu festivālu kā "Saldus saule" un "Summer Sound" skatuves. 

Ja palaidi garām, noskaties! "Slavenības uz oglēm" pirmajā epizodē ar savu vasaras garšu dalījās mūziķis un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." vadītājs Jānis Bukums, bet otrajā - kulinārijas blogeris Pipars. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu