Skandāls: slavenību dēļ izjūk populāru bokseru biznesa sadarbība (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nesen boksa entuziasts un treneris Arnis Ritenieks, kurš ir sporta kluba "A.R. sporta studija" īpašnieks, paziņoja, ka ar Dēļu ielu 4D viņa klubam vairs neesot nekāda sakara. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņš atklāj, kādēļ izveidojusies šāda situācija. 

Kā atklāj Ritenieks, šāda situācija izveidojusies slavenību dēļ - sporta klubs kļuva par iemīļotu vietu dažādu sabiedrībā pazīstamu cilvēku vidū, kuri sociālajos tīklos publicēja fotogrāfijas, kurās viņi it kā sporto Ritenieka sporta klubā.

No "A.R. studijas" ar kadriem dalījušies tādi sabiedrībā zināmi ļaudis kā bokseris Mairis Briedis, basketbolists Kaspars Kambala, aktieris Lauris Dzelzītis, svarcēlāja Rebeka Koha, juriste Ieva Brante un citi.

Kā atklāj Ritenieks, "kad grāmatvedība neiet kopā ar to, cik bieži daži labi virtuāli dalās ar "A.R. studijā" tapušām bildēm, tas man nešķiet pieņemami."

Sporta klubā saimniekoja gan pats Ritenieks, gan viņa biznesa kompanjons, bokseris Kristaps Zutis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drosmes Rings (@drosmes.rings) on

"Savā vietā ziemas sezonā biju atstājis kompanjonu Kristapu Zuti, ar kuru man nesaskan kluba nākotnes redzējums. Mani neapmierināja, ka klubā notiekošais bija aizgājis 21. gadsimta "Instagram" un "Facebook" manierē.

Daudzi, kā es viņus saucu, – klauni – izmantoja klubu, lai izrādītos.

Feikie cilvēki it kā iečekojās klubā un virtuāli par to pļāpāja, lai gan patiesībā viņu tur nebija. Saprotu, ka daudziem patīk dzīvot internetā, bet reālajā dzīvē viss ir pavisam citādi," noskaities ir bokseris. 

Atbraucis no Ķīnas, Ritenieks konstatējis, ka Zutis, kuram viņš uzticējies, "sācis vilkt deķi uz savu pusi", tādēļ ar Zuti viņš sadarbību ir pārtraucis.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dažādi cilvēki, dažādi treniņi. @jelena.ostapenko @lauris_dzelzitis @sergeysoboleff

A post shared by TM Fighting Gym (@tmfightinggym) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauris Dzelzitis (@lauris_dzelzitis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu