Anna Rozīte: “Pie mammas uz kapiem aizeju tikai atsevišķas reizes gadā” (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram.com/rozite/

TV personība Anna Rozīte sociālajā tīklā “Instagram” dalījusies ar ļoti atklātu ierakstu par to, cik dzīve tomēr ir īsa un kāpēc jāizmanto laiks kopā ar mīļajiem un jānovērtē viņi. Šādas domas viņā raisījusi aizsaulē aizgājušās mammas dzimšanas diena un kapu apmeklējums.

“Ja viņa būtu kopā ar mums, tad šodien pilnīgi noteikti mēs sēstos pie viņas pašas bagātīgi klāta svinību galda un, viņas mūžīgi pozitīvajiem smiekliem skanot, cienātos ar kūku, uz kuras būtu cipari 62. Šādi 28. maiju mēs vairs nesvinam 5 gadus. Šis ieraksts nav domāts, lai pažēlotos. Goda vārds ne! Esmu šo notikumu jau vairāk vai mazāk izsērojusi, paldies. Lai arī, protams, tas sāpēs droši vien vienmēr! Tas viss, ko es te rakstu, iespējams, ir pārāk personiski, bet nu tādu vidi es te izvēlējos veidot. Bilde kapos - tālāk vairs nav kur, vai ne? Bet par ko tad šis viss? Es neesmu liela kapu kultūras cienītāja, pie mammas uz kapiem aizeju tikai atsevišķas reizes gadā. Vairāk jau sevis dēļ, jo zinu, ka, piemēram, peonijas (viņas mīļākie ziedi) jau ir tikai simbols manām atmiņām, esmu droša, ka tas, ka atceros par viņu gandrīz katru dienu, nav mazsvarīgāks par kapu apmeklējumu.

Bet katru reizi, esot kapos, man ir milzīgs atgādinājums tam, ka mēs visi “tur” ātrāk vai vēlāk būsim. Tā ir vienīgā lieta pasaulē ar 100% garantiju.

Mēs nezinām, cik daudz katram no mums ir atvēlēts, kas notiks rīt, pēc mēneša vai nākamgad. Laiks tik ātri paskrien. Šīs sajūtas mani ļoti motivē neatlikt sarunas, ieceres, sapņus, idejas, labus vārdus un klātesamību kopā ar man pašiem svarīgākajiem! Jo, manuprāt, nav nekā briesmīgāka kā attapties, ka tomēr nesaņēmos, atliku, baidījos kādu uzrunāt, nespēju piedot, atzīties, uzsākt, realizēt, risināt un nu jau ir par vēlu! Lai cik jūs šodien būtu aizņemti, piezvaniet, lūdzu, saviem vecākiem jau šovakar, samīļojiet savus bērnus tagad!” aicina Rozīte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

“Paldies par atgādinājumu!” raksta modele Diāna Kubasova.

“Paldies, ka Tu dalies ar mums savās emocijās. Es tikko pazvanīju savai mammai un paprasīju, kā viņai iet. Viņa skatās vakara mīļāko seriālu, un pat mušas nelido. Tu vienmēr iedvesmojoša, forša, Anna,” komentē TV personība Roberto Meloni.

“Cik patiesi vārdi, paldies!” tā jaunā dziedātāja Patrisha.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu