TVNET testē lielāko ūdens parku Baltijā: vai tu uzdrīkstēsies?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Vasara vairs nav aiz kalniem, tātad arī izklaidējoši atpūtas brīži jau liekami savos plānos. Bet, izrādās, nav nemaz tik vienkārši atrast ko atbilstošu ģimenei ar bērniem,  iztrakoties gribošiem jauniešiem vai sevi pārbaudīt alkstošiem pieaugušajiem. Daudz kur jau būts un gana arī redzēts, tāpēc interese pēc kā nebijuša ņem virsroku. Dodamies uz lielāko ūdens parku Baltijā – 333 trasi Pierīgā!

Un te nu tas ir – prieks gan lielam, gan mazam, šļūkšana, lēkšana, krišana un, protams, ūdens slapjuma pārbaudīšana.  Salīgajiem nav pamata satraukumam, jo katram tiek izsniegts hidrotērps, savukārt, bailīgajiem nav vietas nemieram, jo katrs ūdens parka apmeklētājs tiek arī pie ūdens vestes.
 

Foto: Publicitātes foto

Kad būsi pietiekami noguris no parka piedāvātajām iespējām, varēsi palaiskoties balto smilšu pludmalē vai ieturēties kafejnīcā. Bet, ja vēl nebūsi izsmēlis visus savus spēkus, tad droši pārbaudi sevi volejbola laukumā vai uz SUP dēļiem.

Īsāk sakot – bijām, redzējām, izbaudījām. Iesakām arī tev!

Kā zinām, 333 trase un ūdens parks izturēja ZZ Čempionāta pārbaudi – daudz erudītu un sportot gribošu skolēnu it visur trases teritorijā, kur vien vari iedomāties, tātad nekas vairs šajā vietā nav neiespējams. 

Vairāk par ūdens parku lasi šeit.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu