Mūžībā devusies "Caur ērkšķiem uz..." iepazītā Solvita

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Solvita
Solvita Foto: publicitātes

Šonedēļ pāragri mūžībā devusies STV Pirmā! skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā iepazītā Solvita. 

Kā atklāj STV Pirmā! pārstāvji, Solvita ilgstoši cīnījusies ar cukura diabētu un citām veselības problēmām.

Lai arī projekta laikā Solvita neslēpa savas veselības problēmas, kas krietni apgrūtināja viņas ikdienu, tomēr TV skatītāji viņu iepazina kā labestīgu un sirsnīgu cilvēku, kas nebaidās atšķirties un vienmēr saka to, ko domā.

“Solvita mums atmiņā paliks kā meitene ar siltu smaidu un ilgām pēc mīlestības. Viņa bija radusi pie vientulības, tomēr pēdējā dzīves posmā jaunās sievietes slimības smagumu spēja mazināt draudzīgās attiecības, kas Solvitai bija izveidojušās ar citām projekta dalībniecēm. Diemžēl slimība izrādījās stiprāka, taču Solvita vienmēr būs neatņemama daļa no Ērkšķu komandas,” atklāj šova producente Aija Strazdiņa.

Solvitas nāve ir skumja ziņa visām “Caur ērkšķiem uz...” otrās sezonas dalībniecēm. “Tas ir liels zaudējums. Solvita bija liela cīnītāja. Līdzjūtība visiem, kas pārdzīvo kopā ar mums. Solvita mūžīgi paliks mūsu sirdīs kā labsirdīgs cilvēks, kā jauka meitene un labs draugs. Paldies, ka biji ar mums, ka biji viena no mums!” - tā Alīna.

“Mīļā Solvitiņ, nekad neaizmirsīšu tās dažas dienas, kad uz Tevi turēju ļaunu prātu. Bet, paejot laikam, mēs sadraudzējāmies un es sapratu, cik labsirdīgs un mīļš cilvēks Tu esi - atceros, kā mēs nakts stundās sarunājāmies un kā Tu smējies. Tu mūžīgi paliksi manā sirdī, draudzenīt. Zini, ka es tevi mīlu!" - sirsnīgus vārdus draudzenei veltījusi Viktorija.

Video: "Caur ērkšķiem uz..." Solvitas stāsts

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu