Slavenības līksmo jauna kosmētikas zīmola atklāšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Sabiedrības dāmas – Līgas Zemture, Ieva Admass, Indra Salceviča, Jekaterina Malgina, Kristīne Komarovska – pulcējās jauna, Latvijā radīta zinātniskās kosmētikas zīmola "Response by Stavro" atklāšanas pasākumā ekskluzīvajā dzīvojamajā projektā "River Breeze Residence".

Slavenības un sociālo tīklu viedokļa līderes tikās "River Breeze Residence" penthausā, lai kopā ar klīnikas “Panacea Pro” īpašnieci, kosmetoloģi, ārsti ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Dr. Ludmilu Stavro-Freibergu runātu par ādas kopšanas rituāliem, mītiem un risinājumiem.

Kā pasākumā atzina pati ārste: “Sabiedrībā valda vairāki mīti par sejas kopšanu, īpaši tāpēc, ka pasaule, kurā mēs dzīvojam, pēdējo 50-30 gadu laikā ir ļoti mainījusies, kā rezultātā mūsu āda ik dienas piedzīvo daudz lielāku slodzi. Arī mūsu dzīvesveids ir ievērojami mainījies – mēs daudz mazāk kustamies, strādājam sēdošu darbu, ne vienmēr mums ir pareizs un kvalitatīvs uzturs, bieži saskaramies ar dažādu ķīmiju – pilsētas putekļiem, vielām, ar kurām apstrādā pārtiku, sadzīves ķīmija u.c. Tas ādu dara īpaši jutīgu, no kā izriet problēmas, kas, kā diskusijā atklājās, pazīstamas arī vairumam pasākuma apmeklētāju – ādas sausums, nieze, apsārtums, pinnes, taukainums, pigmentācija, novecošanās pazīmes u.c. Tāpēc esmu izstrādājusi kosmētikas līniju, kas palīdz novērst visas šīs ādas nepilnības.”

Zīmols izstrādāts tepat Latvijā – balstīts jaunākās paaudzes pētījumos, izmantojot korneoterapijas un bioholistikas metodes, domājot par mūsdienīgu sievieti, kas vēlas ērtu, dabisku un efektīvu sejas kopšanas rutīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu