Slavas tīkotāji amizējas īpaši košā ballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Karina Glazkova photography

1. jūlijā skatītāju uzmanībai tiks piedāvāts Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?". Piektdienas, 14. jūnija, vakarā Kalnciema kvartālā notika šova dalībnieku pašu sarīkotā ballīte, uz kuru ieradās ļoti raiba publika, starp kuriem bija arī vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis. 

Pirmajā epizodē, kas pirmizrādi piedzīvos 1. jūlijā, skarbā žūrija - podkāsta "Pēdējā pilīte" vadītājs un repa grupējuma "Singapūras satīns" pārstāvis Jānis Krīvēns, dziedātāja Olga Rajecka, influenceris Rojs Rodžers, jūtūbere Evelīna Pārkere - atlasīs 10 spilgtākos dalībniekus ar vislielāko potenciālu patiešām kļūt slaveniem.

Dalībnieku vidū ir akrobāts, dejotāja, dzejniece-feministe, gleznotāja un pat draq gueen.

Slavas kāros gaida dažādi uzdevumi, lai atklātu viņu personības, talantus un uzdrīkstēšanos. Visi kopā un katrs atsevišķi dalībnieki noskaidros - ko katrs ir gatavs darīt slavas dēļ?

Jau pirmais kopīgais uzdevums - uzrīkot šova atklāšanas ballīti pilnībā bez līdzekļiem - ļauj saprast, kurš kļūst par līderi, kurš pabēg maliņā un kurš pamanās pirmais sākt strīdu. Kā kļūt slavenam, ja ir tikai gribasspēks, bet nav ne līdzekļu, ne menedžera, ne kontaktu? 

Kādu ballīti dalībnieki sarīkos un ko par to teiks vadītāja Evelīna Pārkere? Skaties jau pavisam drīz! Bet tikmēr - aplūko foto no košā pasākuma!

Foto: "Gribi kļūt slavens?" dalībnieku ballīte

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu