"Man nepatīk būt stiprai" - Linda Mūrniece dalās ar dziļi personisku ierakstu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos publiskojusi savas pārdomas par būšanu stiprai sievietei. 

Lai gan ierakstā nav norādīts konkrēts cilvēks, kam ieraksts veltīts, noprotams, ka vārdi paredzēti kādai ļoti tuvai personai. 

"Zini, kā ir?... Nē, tu nezini. Jo es esmu tāda pati kā vienmēr. Kā parasti. Stipra. Zini, kā ir patiesībā? Man nepatīk būt stiprai. Vislabprātāk es sēdētu šūpuļkrēslā savas piejūras mājas terasē (ja man tāda būtu) un gaidītu, kad tu man pienes šampanieti. Šūpotos un skatītos uz gulbjiem vai kaijām - kas nu tobrīd tur būtu. Klausītos Čaku un varbūt atbildētu uz kādu tālruņa zvanu. Man nepatīk būt stiprai..." - vēsta Mūrniece.

Viņa turpina: "Man nepatīk atkal un atkal vienai ieplānot iet tur, kur jāiet - man, tev, kopā. Man nepatīk stiept tos maisus no tirgus, kad tevis nav. Man nepatīk tās spuldzītes, kas nedeg un izlietnes, kas tek. Nepatīk mašīnas panelī mirgojošas lampiņas, kas nez ko pieprasa un ūdens skaitītāju rādījumi, kas jānolasa."

"Man nepatīk būt stiprai. Man nepatīk cīnīties ar dzīvi un izlikties, ka ar to tieku galā. Nepatīk maksāt par savām vakariņām restorānā un pašai braukt mainīt mašīnai riepas. Izlikties, ka nemanu to blondīni, kas tievāka un smukāka. Nepatīk, nepatīk....

Viss patiesībā patīk... Tikai nepatīk būt stiprai.

Savā, tavā un citu vietā. Vislabprātāk es ieritinātos tev azotē un gaidītu, kad sāksies ikvakara filma. Vai - sēdētu šūpuļkrēslā savas piejūras mājas terasē (ja man tāda būtu) un gaidītu, kad tu man pienesīsi šampanieti... Un - jā - buča uz pieres noderētu," ierakstu vietnē "Facebook" pabeidz Mūrniece.

Tik atklātas sievietes pārdomas izpelnījās teju 100 komentārus, kuros cilvēki viņu atbalstīja un priecājās par sievietes rakstnieces spējām.

"Stipro priekšrocība ir - atļauties būt vājām. Pretējā virzienā nedarbojas," pie kāda glaimojoša komentāra atzina Mūrniece. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu