Jūtūbere Anete Ozoliņa brīdina tos, kas plāno apmeklēt Barselonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/paradimodi/

Latvijā populāra «Youtube» kanāla īpašniece Anete Ozoliņa šovasar sauli un karstumu devusies baudīt uz saulaino Spāniju, atkal apmeklējot šīs valsts slaveno pilsētu Barselonu. Lai arī tā ir ļoti skaista un apskatīšanas vērta, uzturoties tur, var nākties nelabprāt šķirties no kā vērtīga, kas atrodams kabatās vai somā.

“Barselona ir ļoti interesanta, bet arī ļoti intensīva pilsēta. Visvairāk man tajā patīk daudzie nelielie un gaumīgie veikaliņi Gotiskajā kvartālā, palmu rindas gar pludmali un pasakainās jūgendstila ēkas, kas ir teju uz katra soļa. Tomēr visam ir sava garoziņa.. Vairākkārt esmu saņēmusi brīdinājumus, lai uzmanos no kabatas zagļiem - Barselonā esot pasaulē labākie. Žēl, ka pilsēta ar to slavena.

Pagājušajā reizē arī sanāca atvadīties no mobilā telefona, bet es daudz par to nepārdzīvoju, jo tāpat grasījos to mainīt.

Šeit viņi neizskatās pēc zagļiem, bet gan pēc tūristiem vai manā gadījumā pat neīstos policijas formas tērpos. Tas arī uzliek zināmu spriedzi, esot pilsētā. Cilvēku ir daudz, bet nemitīgi jāuzmana mantas. Arī kņada un troksnis pēc dažām dienām jau dun deniņos,” fanus informēja influencere.

Spānijā viņa piedzīvojusi arī daudzus patīkamus un pozitīvus mirkļus, kurus, protams, iemūžinājusi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beverlihilza 900210 ?? Pirmā diena Barselonā pavadīta. Mēs no Latvijas līdzi esam paņēmušas lietu. ? Jo te vispār ļoti reti līst. ? Uz ielām vietām var redzēt kritušas lapas - vai tiešām jau rudens? ? Bet vispār ļoti forši! Vējš un lietus tieši labi atsvaidzina, jo te ir ļoti karsts un tveicīgs citādi. ? Neko nopietnu nesadarījām. Aizgājām līdz jūrai, paklīdām pa pilsētu, iegajām kādos veicīšos, paēdām. Nu tā chill. ? Jo mums abām jau ir bijis tas prieks te viesoties iepriekš, tā kā tas lielais tūrisma trakums ir no pleciem nost. ? P.S. Crocs sandales valkāju pirmo dienu - tās ir ideālas!!! Tik vieglas un mīkstas/atsperīgas, nekas nekur netraucē, neberž.. Perfektas gan ceļojumam.? Esmu starā! ?? Paldies @crocslatvija un @polhemprlatvia par dāvanu.

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atpūšos un nefokusējos ??☀️?️????️ #blueasswater

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pirmoreiz dzīvē peldējos tādā zilā ūdenī un laikam arī ārpus Latvijas. ? Vispār es esmu tāds normāls haskij-kaķis un neraujos uz peldēšanu. Šoreiz Madarai ar nedaudz bija jāpabiksta, bet nu tajā karstumā tomēr ir forši ielīst. ? Te gan pāris soļi un jau ūdens līdz kaklam, bet es vienmēr peldu tik tur, kur varu aizsniegt dibenu. ? Neesmu laba peldētāja, bet kaut ko jau māku. Diezgan vēlu arī iemācījos, neskatoties uz to, ka lauki ir Kolkā, ap 10 gadiem. Vai jūs esat zivtiņas vai kaķi, kā es? ??? Cik bieži peldaties? Es īstenībā pēdējos gados, labi ja gadā reizi ielienu ūdenī. ? Citreiz arī neielienu, piemēram, pagājušajā gadā. ??

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? Es vienmēr ļoti lepojos ar saviem humpalu atradumiem, tāpēc arī šoreiz man vajag palielīties, ka šo pludmales kleitu noķēru par 1.27€. ? Tās bija vienas no tām humpalām, kur pārdod uz svara, un šī kleita sver tik daudz kā pūciņa. ?? Tā arī ir diezgan caurspīdīga, tāpēc uzreiz jau sapratu, ka vilkšu uz pludmali kopā ar peldostīmu. Ikdienā būtu stratēģiskāk jāpieiet šim jautājumam. ? Varbūt apakšā varētu būt legingi un tube top? Vienīgi tad zūd tas vieglais skaistums, kas tieši arī ir tā atslēga apģērbam lielam karstumā. Nekas, Latvijā arī vēl būs! ? Vismaz mums viss košs un zaļš, tur daudzi augi galīgi izkaltuši. Barselonā vispār vietām likās, ka rudens, jo visur lapas sakritušas. ? #humpaluķēriens #humpalas #modesbanda #latvianblogger #ceļojums #Spānija

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu