Kantrīdziedātāja Linita Mediņa atklāj, kāpēc izjukusi viņas laulība ar 14 gadus jaunāko vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/linita.medina.11

​49 gadus vecā pašmāju kantrīdziedātāja Linita Mediņa šopavasar izšķīrās ar 14 gadus jaunāko vīru Uldi. Intervijā žurnālam “Ieva” viņa pastāstīja, ka uzskata - viss, kas notiek, ir uz labu, pat ja šajā brīdī jūtas neierasti.

“Mēs ar Uldi nodzīvojām kopā 12 gadu, un tā ir milzīga pieķeršanās, nav viegli palaist šo cilvēku vaļā. Tāpat jau viņu mīlu – kā tuvu cilvēku, kā brāli –, neskatoties ne uz ko.

Tomēr saprotu, ka ikdiena kopā mums vairs nesniedz gandarījumu un dvēseles piepildījumu.

Tāpēc izdomājām, ka pareizāk būtu dzīvot šķirti,” viņa atklāja, piebilstot, ka neviens trešais cilvēks nav vainojams attiecību izjukšanā.

“Katru dienu modos ar raudāšanu. Joprojām labi atceros pirmās dienas, kad vīrs nenakšņoja mājās. Līdz šim gadiem ilgi katru nakti biju gulējusi apskāvienos vai vienā gultā, un pēkšņi – modos viena. Pirmajā brīdī bija smagi, bija sevis žēl – tagad aizmiegu viena un neviens mani nesamīļo! Bet mēģināju ieklausīties iekšējā balsī, jo man šķiet, ka tā ir gudrāka par manu prātu, un radās sajūta, ka viss būs ļoti labi,” izdevumam paziņoja mūziķe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana apņemšanās dienu no dienas , ne tikai vecgada vakaram : ?Atļaut sev just un būt laimīgai ! ?Attīrīt savas domas un izmainīt savu sirdi, lai tā kļūst labāka ar katru dienu. ?Atcerēties savu garīgo būtību, ka esam dvēseles, nevis ķermenis. ?Piepildīt ikdienu ar cilvēkiem, kas ļauj lidot un iedvesmo. ?Steigā nepazaudēt sirdsapziņas balsi. ?........... un kāda ir Tavējā? ⭐Un dejot, dziedāt un mīlēt !!!⭐ Jo bija jāpiedzīvo viss iespējamais, lai mēs kļūtu par tiem, kas esam šobrīd. L.a.i.m.ī.g.u 2019!!! /#happycolor #happynewyear #newyear #countrysinger #songwriter #countryartistlife #girlpower #blonde #blondehair #forfriends #linitamusic #linitamedina #happy2019

A post shared by Linita Mediņa (@linita.medina.music) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu