Saulrieta koncerti Mārupē: aicina grupa "Opus pro" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Trešdien, 21. augustā, plkst. 19.00 Mārupē, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte, norisināsies jau 12. koncerts no cikla "Saulrieta koncerti Mārupē". Savu dalību apstiprinājuši tādi mākslinieki kā Ginta Krievkalna un leģendārā latviešu rokgrupa "Opus pro". Koncertu vadīs sabiedrībā pazīstamais rokeris Frīdis jeb Aivars Freimanis.

Ginta Krievkalna izpildīs Imanta Kalniņa, Ulda Stabulnieka un citu pazīstamu latviešu autoru dziesmas. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies Kristaps Krievkalns (klavieres) un Ēriks Upenieks (ģitāra).

Koncertu turpinās viena no populārākajām latviešu rokgrupām "Opus Pro". Savulaik uzstājusies kopā ar tādiem pasaules mūzikas grandiem kā "Whitesnake", "ZZ Top" un Bjorka. Vēl joprojām populāras ir tādas "Opus Pro" dziesmas kā "Rozā lietus", "Es un tu", "Šonakt", "Mīļā" un "Brīvību Baltijai".

Jau vēstīts, ka jau otro sezonu Mārupē katru trešdienas vakaru notiek kopīga saulrieta sagaidīšana trīspadsmit koncertu ciklā Saulrieta koncerti.

Sezonas noslēguma pasākums 28. augustā. Biļetes jau pieejamas iepriekšpārdošanā visās Biļešu paradīzes kasēs un tiešsaistē

Koncertā līdz šim uzstājušās tādas pašmāju mūzikas zvaigznes, kā "RIGA REGGAE", "Bad Habits", Čipsis un Dullais, "KEKSI", "Carousel", "Rahu the Fool", "My Radiant You", "Oranžās brīvdienas" un "Dzelzs vilks", kad tika piedzīvots apmeklējuma rekords – vairāk nekā 2000 koncerta apmeklētāju. Vairāk informācijas par koncertiem aktīvās atpūtas JIP Mārupīte "Facebook" lapā, kā arī saulrietakoncerti.lv

Foto: "Saulrieta koncerti Mārupē": "My Radiant You" un Kārlis Būmeistars

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu