Šās vasaras "Saulrieta koncerti Mārupē" noslēdzas ar "Pērkonu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Saulrieta koncerti Mārupē
Saulrieta koncerti Mārupē Foto: publicitātes

Trešdien, 28. augustā, Mārupē, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte noslēgsies otrā sezona ciklam "Saulrieta koncerti Mārupē". Kopumā šajā sezonā būs aizvadīti trīspadsmit koncerti, pulcējot tādus māksliniekus kā "Dzelzs vilks", "Riga Reggae", Kārlis Būmeistars, "My Radiant You", Estrādes apvienība "Kaija", "Gapoljeri", "Neaizmirstulītes" un Laimis Rācenājs, "Bad Habbits", "Keksi", "Carousel" u.c.

Iedvesmojoties no koncertu radītās patīkamās auras, ir tapusi arī dziesma ar nosaukumu "Saulrieta melanholija", kuru jau tagad var noklausīties populārākajās mūzikas straumēšanas vietās. Dziesmu sakomponējusi diriģente, vokālas grupas Latvian Voices dziedātāja Laura Leotjeva, kas kopā ar Eduardu Plankāju radījusi arī tekstu. Dziesmas izpildījumā piedalās "Dzelzs vilks" solists Juris Kaukulis, kurš ir arī redzams speciāli dziesmai radītā videoklipā, kuru var noskatīties vietnē Youtube.

Noslēguma koncerta programma solās būt īpaši piesātināta, iekļaujot tajā visdažādākos māksliniekus.

Koncertu atklās Mariachi Baltica. Mariači ir Meksikas muzikālā vizītkarte – vīri un sievas, tērpušies stilizētos rančero kostīmos un sombrero, bruņojušies ar ģitārām, vijolēm un trompetēm, skandējot dejas un dziesmas – gan nevaldāmi jautras, gan romantiski sentimentālas. 

Koncertu turpinās Elza Rozentāle ar projektu "Electric Elza". Elektro svinga projekts cabaret un "Lielā Getsbija" noskaņās. Jau zināms, ka Elza daudzus gadus ir piedalījusies režisora Viktora Runtuļa veidotajos “Cabaret” koncertuzvedumos Rīgā, Maskavā, Erevānā un Mumbajā kopā ar tādiem māksliniekiem kā Daumants Kalniņš, Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa un Dons. Koncertā Elza uzstāsies kopā ar DJ Monsta un kontrabasistu Tomu Poišu.

Rihards Saule ar projektu "Queentesence" turpinās koncertu ar populārākajām grupas "Queen" dziesmām cenšoties nonākt līdz šīs leģendārās grupas mūzikas kvintesencei. 

Ar koncertu otro sezonu noslēgs leģendārā latviešu rokgrupa "Pērkons". Padomju laikā grupa savulaik tikusi aizliegta pat divas reizes. Tās sastāvs joprojām ir gandrīz palicis nemainīgs. Grupā joprojām darbojas tās dibinātājs - taustiņinstrumentālists Juris Kulakovs, aktrise un dziedātāja Ieva Akuratere, Raimonds Bartašēvics, Juris Sējāns, Leons Sējāns un Ikars Runģis.

Grupas "Pērkons" dalībnieks Juris Kulakovs 
Grupas "Pērkons" dalībnieks Juris Kulakovs Foto: Ieva Čīka/LETA

Koncertu vadīs Radio SWH ētera personība, improvizācijas teātra "Spiediens" aktrise Sanda Dejus. Iepriekš koncerta vadītāja lomā iejutušies aktieri Gundars Āboliņš, Toms Liepājnieks, Imants Strads, Normunds Bērzs, komiķi Rūdolfs Kugrēns un Edgards Bāliņš, kā arī rokeris Frīdis jeb Aivars Freimanis un UFO jeb Kaspars Upaciers.

Koncerta sākums plkst. 19.00.

Sakarā ar to, ka vietu skaits ir ierobežots, apmeklētāji tiek aicināti ierasties savlaicīgi ņemot arī līdzi savu pledu, vai kādu saliekamu krēsliņu.

Tāpat biļetes var iegādāties lētāk iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīze" kasēs un internetā.

Pasākuma dienā un pērkot uz vietas, biļetes cena 10 eur. Bērniem līdz 14 gadu vecumam, pieaugušā pavadībā, ieeja bez maksas.

Autostāvvieta bez maksas.

Video atskats: 2. sezona Saulrieta koncerti Mārupē - Opus pro/ Ginta Krievkalna/ Frīdis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu