Modele Luīze Salmgrieze pēc soctīklu lietošanas pauzes sapratusi, kas ir patiesi svarīgi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/luize_salmgrieze/

Pasaulē slavenā un panākumus guvusī pašmāju modele Luīze Salmgrieze šīs vasaras noslēgumā veikusi eksperimentu - 10 dienas atturējusies no sociālo tīklu lietošanas, lai spētu apjaust, kā tie viņu patiesībā ietekmē.

“Es jums pastāstīšu, kā jūtos pēc 10 dienu pārtraukuma no sociālajiem tīkliem. Tie tiešām var jūs iesūkt un padarīt par maziem zombijiem, kas nebeidz skrollot un izsekot cilvēkus, kas reālajā dzīvē tevi pat neatcerētos.

Šis pārtraukums lika man atgriezties pie pārdomām, kas man bija pavasarī... par godīgumu. Pirms pāris mēnešiem es sapratu, cik lielākoties nereālistisks ir šis medijs un cik maz cilvēku runā un dalās ar lietām, kas ir tiešām svarīgas. Bet es nevienu nevainoju.

Ir ļoti viegli pazust starp visiem šiem ierakstiem, kas domāti, lai izrādītos, un justies tā, ka arī tev jāparāda sava labākā puse, lai justos piederīgs. Es skatos uz savām pēdējām bildēm, un izskatās, ka izdzīvoju savu sapni. Realitātē šovasar es mēģinu tikt cauri grūtākajiem laikiem un transformācijām, kādas man jebkad bijušas. Nevajag, lai kāds pabaksta plecu, bet gan vienkārši jābūt reālākiem. Tas ir daudz stilīgāks un mazāk streisains veids, kā dzīvot.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? After 10 day social media break here is what I feel. Social media can really suck you right in and make you like a little zombie ?‍♀️ who doesn’t stop scrolling and stalking people that in real life you would not even remember about. This time off brought me back to the feeling I had in spring ... about honesty. Few months ago I realized how mostly unreal this feed is and how little people talk about and share issues that are really important. And I don’t blame anyone. It is very easy to get lost between all the show off posts and feel like You have to put your best self out there to be compatible. I look at my latests pictures and seems like I was living a dream. In reality things were VERY different this summer and I was and still am going trough some of the hardest times and transformations of my life. Don’t need a tap on my shoulder, just need to be more real. That’s just a cooler and much less stressful way of living . #notetoself #bereal #socialmedia

A post shared by Luīze Salmgrieze-Campio (@luize_salmgrieze) on

Kā jau ziņots, skaistule augusta pirmajā pusē atpūtās un uzlādējās saulainajā Dominikānas Republikā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Already missing this ? ? #backinthecity #bocachicabeach

A post shared by Luīze Salmgrieze-Campio (@luize_salmgrieze) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No words. ? #paradiseonearth

A post shared by Luīze Salmgrieze-Campio (@luize_salmgrieze) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to paradise 2 ? ? ??

A post shared by Luīze Salmgrieze-Campio (@luize_salmgrieze) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to paradise ? ? ?? #summervibes

A post shared by Luīze Salmgrieze-Campio (@luize_salmgrieze) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu