Sana Timma nu jau izdzēstā ierakstā apstiprina, ka vīrs viņu krāpis (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

5. septembrī latviešu basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma publiski paziņoja, ka pirms pusgada pašķīries no sievas, dēla Kristiana mammas Sanas Timmas. Sieviete nu jau izdzēstā ierakstā apstiprinājusi baumas, ka vīrs viņu krāpis ar citu sievieti. 

Vērīgākie pamanījuši, ka Sana vietnē "Instagram" rakstījusi: "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. Un tad, vasarā, tu man sacīji, ka gribi glābt ģimeni. Hmm, interesantas ziņas."

Viņa turpina: "Un rūpēties tev nozīmē nobloķēt tava dēla mātes kredītkartes, lai viņai nebūtu naudas, un pateikt viņai, ka tavam svarīgākajam cilvēkam, dēlam, vajag izvākties no dzīvokļa un dzīvot uz ielas. Vai arī likt man parakstīt papīrus, lai būtu brīvs vīrietis ar savu jauno lēdiju, kura saka, ka netiekas ar precētiem vīriešiem."

"Kāpēc tu to dari? Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd? Tu gāji par tālu," tā publiski izteikusies Sana Timma. 

Šis ieraksts apliecina izskanējušās baumas, ka Timma uzsācis romānu ar dziedātāju, grupas "VIA Gra" bijušo dalībnieci Annu Sedokovu

Atgādinām, ka Jānis Timma ar Sanu mija gredzenus 2016. gadā Bahamu salās. Pērn pāris kļuva par vecākiem dēlam Kristianam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 finger, 2 words ?

A post shared by Sana ? (@sana.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sana ? (@sana.timma) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu