"Tautumeitas" sāk Latvijas koncertturneju, izsludina papildkoncertu Jelgavā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Asnate Rancāne ("Tautumeitas")
Asnate Rancāne ("Tautumeitas") Foto: Andrejs Vasjukevičs

21. septembrī ar krāšņu koncertu Rēzeknē, Latgales Vēstniecībā “Gors”, etnomūzikas grupa “Tautumeitas” uzsākusi savu koncertu sēriju Latvijā. Ņemot vērā, ka uz grupas koncertiem Cēsīs un Jelgavā biļetes ir izpārdotas, 13. oktobrī tiks rīkots papildkoncerts Jelgavā ar Latvijā iemīļoto mūziķu Aminatas un “Mesa” piedalīšanos. Aplūko foto no koncerta "Gorā".

Ar krāšņu koncertu Rēzeknē, Latgales Vēstniecībā “Gors”, skatītāju piepildītu zāli un stāvovācijām “Tautumeitas” ir atklājusi savu pirmo Latvijas koncertturneju, kura noslēgsies ar koncertu Lāčplēša dienā, 11. novembrī, Ventspils koncertzālē “Latvija”.

Koncertā tika izpildītas ne tikai jau zināmas dziesmas no grupas debijas albuma, bet arī daži pārsteigumi, kas iepriekš tika izskanējuši tikai atsevišķos koncertos. Kā īpašs pārsteigums klausītājiem bija ne tikai iespaidīgais gaismu šovs, īpaši šiem koncertiem veidotās video projekcijas, bet arī uzaicinātie viesmākslinieki - koris "Cantus Fortis", kā arī dejotāja Līga Ūbele un TDA “Zīle” un TDA “Dardedze”.

Lasi: TVNET gada albums. 1. Tautumeitas.

Grupa Latvijas koncertturnejai gatavojas kopš pagājušā gada septembra, kad Rīgā, koncertzālē "Palladium" notika pirmie lielie solo koncerti grupas pastāvēšanas vēsturē, kas tika pilnībā izpārdoti.

Tautumeitas
Tautumeitas Foto: Andrejs Vasjukevičs

Līdz ar pirmā koncerta izskanēšanu, grupa izsludina papildkoncertu Jelgavā 13. oktobrī, kurā kā viesmākslinieki piedalīsies arī Latvijā iemīļotie mūziķi Aminata un “Mesa”.

Foto: "Tautumeitas" uzsāk koncertturneju Rēzeknē.

Koncerti

28. septembrī Vidzemes koncertzālē “Cēsis”, Cēsīs (izpārdots)

13. oktobrī divi koncerti Jelgavas Kultūras namā, Jelgavā

11. novembrī koncertzālē “Latvija”, Ventspilī

Biļetes uz koncertiem ir iespējams iegādāties www.ekase.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu