Režisors Andris Gauja atklāj, kā juties, filmējot sievas seksa ainas ar Andri Keišu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Oktobra sākumā notika Andra Gaujas kaisles drāmas "Nekas mūs neapturēs" pirmizrāde, kurā galvenās lomas atveido Andris Keišs, Kristīne Nevarauska, Elza Gauja un Dārta Stepanova. Kā zināms, kinolentē redzamas arī viņa sievas un Keiša seksa ainas. Intervijā žurnālam “Privātā Dzīve” viņš atklāja, ka tas neesot sagādājis nekādas problēmas.

“Varbūt izklausīsies mazliet vulgāri, bet intīmos filmas momentos esmu tas, kurš saka – tagad rādām krūtis, tagad – ātrāk, ātrāk, ātrāk! Seksa ainās man kā režisoram jādod aktieriem samērā tehniski norādījumi, un es uz īsu mirkli varu justies kā pornofilmas režisors.

Kailskatu un skūpstu, kur iesaistīta arī mana sieva, režisēšanā nekādas problēmas nesaskatu.

Mums ar Elzu attiecībās ir pietiekami daudz telpu. Nav greizsirdības un emocionālu ciešanu. Kopā esam jau septiņus gadus, tādēļ ne man, ne Elzai attiecībās ne no kā nav bail. Tās ir ļoti stabilas izjūtas!” tā režisors.

Kā jau ziņots, "Nekas mūs neapturēs” pirmizrāde notika 9. oktobrī kinoteātrī "Kino Citadele".

Harismātiskais mūzikas producents Ralfs Dambergs (Andris Keišs) sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu (Kristīne Nevarauska) un mīļāko (Elza Gauja) sadzīvot vienā īpašumā, kur turklāt vēl mīt viņa divpadsmitgadīgā meita (Dārta Stepanova). Eksperiments pārvēršas nežēlīgā cīņā katram par savām interesēm. Kā uzsver filmas režisors Andris Gauja, filma “Nekas mūs neapturēs” liek no jauna aplūkot jautājumu par vīrieša un sievietes lomu ģimenē. Tā vaicā, cik dzīvotspējīgs ir modelis, kurā ir maskulīns vīrietis un pakļāvīgas sievietes, un kādas attiecības starp viņiem var izveidoties. “Ko iesākt “jaudīgajam vecim”, kad sabiedrība tādu vairs neņem pretī?” retoriski vaicā Gauja.

Filmā jau ceturto reizi kopā strādājuši režisors Andris Gauja un operators Aleksandrs Grebņevs. Aktierkino viņi debitēja 2014. gadā ar filmu „Izlaiduma gads”, bet pirms tam bija zināmi kā dokumentālo filmu “Viktors” (2009) un “Ģimenes lietas” (2010) autori. Filmas "Nekas mūs neapturēs" scenārists, režisors un producents ir Andris Gauja, operators Aleksandrs Grebņevs, mākslinieks Jurģis Krāsons, tērpu māksliniece Līga Krāsone, montāža Andris Gauja, Tambet Tasuja, komponisti Andris Gauja, Gatis Ziema. Filma tapusi studijā Riverbed.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu