Saimniekšova dalībniece atklāj neglaimojošus faktus par melīgo Vitāliju (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Saimnieks meklē sievu" brašuļi ir izvēlējušies līgaviņas; izņemot vienu - Vitāliju Djominu no Jaunpagasta, kurš šovā iemantojis melīgākā saimnieka statusu. Kā izrādās, Vitālijs šovā pieteicās, būdams attiecībās un bez savas saimniecības. Šova finālā viņš paziņoja, ka nevienu no izraudzītajām līgaviņām ceļojumā nevedīs, bet paliks kopā ar savu draudzeni Lauru. Intervijā "Privātajai Dzīvei" Vitālija potenciālā līgava Lana atklāj savas sajūtas par šovā pārdzīvoto. 

Kad Lana izdzirdēja Vitālija lēmumu, emocijas ņēma virsroku un meitene izplūda asarās. "Tas nebija tāpēc, ka būtu bijusi viņā iemīlējusies. Nē! Vienkārši emocijas lauzās uz āru, ka tāds rezultāts sanāca. Ar Vitāliju ceļojumā tāpat nebūtu braukusi, jo viņa izskats vien jau biedē," izdevumam "Privātā Dzīve" skaidro Lana, nodēvējot Vitāliju par melīgāko un gļēvāko dalībnieku šova vēsturē. 

Tāpat Lana atklāj ne visai glaimojošus faktus par Vitāliju kā saimnieku - viņš nekopjot ne sevi, ne mitekli, kurā dzīvo. "Vitālijam viss bija vienalga. Nu ko tur var darīt – tāds viņš ir cilvēks," nopūšas viņa.

Lana pēc šova saņēmusi neskaitāmas fanu vēstules un komplimentus, tomēr jaunas attiecības viņai nav izveidojušās. 

"Manā ģimenē visiem izveidojušās ģimenes, tikai man nav – staigāju viena pa pasauli. (..) Šobrīd man nav tāda cilvēka, ar kuru gribētu saistīt savu dzīvi. (..) Nu ko var darīt – neveicas man tajās mīlas lietās," savos pārdzīvojumos ar "Privāto Dzīvi" dalās Lana.  

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu