Madara Kiviča dalās ar septiņiem ieteikumiem, kā atgriezt prieku savā dzīvē (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/madara.kivica/

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča divu meitu māmiņa Madara, ar kuru šobrīd mūziķis kārto šķiršanos, sociālajā tīklā "Instagram" saviem vairāk kā 16 tūkstošiem sekotāju pastāstīja, kā radīt un saglabāt prieku sevī. 

"Kā ražot prieku?

1.) Miegs ir viena no svarīgākajām sastāvdaļām mūsu dzīvē. Naktīs man grūti iemigt, bet dienā (ja izdodas atrast tam laiku) piekopju to saucamo #daynap un pat pēc 10 minūtēm jūtos enerģiska un mundra. 

2.) Uzlabot fizisko formu. Ne vienmēr tai jābūt sporta zālei. Galvenais - lai tas sagādā prieku. Ķermenis un prāts par to pateiks paldies.

3.) Nostādīt mērķus. Pierakstīt dažādus mazos un lielos mērķus, termiņus. Tas veido disciplīnu un pēc katra mērķa sasniegšanas sevi palutināt.

4.) Saudzēt un mīlēt sevi. Mēdzam uzņemties pārāk daudz pienākumu, liela atbildība (arī man), tad izdegam un jūtamies kā žonglieris, kuram uz pirkstiem griežas pārāk daudz škīvju. Ir jāatrod brīdis sev, no pārstrādāšanās un lieka stresa darīsim sev pāri vēl vairāk.

5.) Būt iecietīgam, pieklusināt ego. Uzklausīt tuvākos, atbalstīt. Ne vienmēr mums prasa padomu, varbūt vēlas tikai to, lai kāds uzklausa. Šeit mans mīļais citāds - "Most people can hear. Few people can listen." [tulkojumā no angļu valodas - Lielākā daļa cilvēku sadzird. Tikai daži klausās] Komunikācijas trūkums mūsdienās ir ļoti izplatīts. Cilvēki vienkārši vairs nesarunājas. Un kādēļ? Atbilde zināma..

6.) Saglabāt bērnu sevī. Smieties un jautroties nepiedien tikai bērnībā. Uzvesties reizēm muļķīgi un bērnišķīgi var un vajag arī pieaugušajiem. Tā mēs ražosim vairāk prieka un cerams, ka ar to aplipināsim arī citus.

7.) Izveidot ap sevi tādu kā ligzdiņu. Savu pasauli. Man vienmēr bijusi svarīga mājas sajūta. Es bez tās nejūtos harmonijā. Lai arī labi adaptējos dažādos apstākļos - mājas un meitas man ir viss. Un ne vienmēr mājas ir vieta, bieži tā ir sajūta," viņa atklāja.

Kā jau ziņots, Madarai peldsezona ir visu cauru gadu - daiļava ik pa laikam dalās arī ar ieskatiem savās stindzinošajās peldēs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kāds dancinās, kāds peldinās. ? Kādēļ es peldu aukstā ūdenī? Jo mana ikdiena ir ļoti saspringta, nereti darbus pabeidzu vien vēlu vakarā un tad kopā ar meitiņām pildām uzdotos mājasdarbus, gatavojamies jaunai dienai. Man raksta ļoti daudz sievietes, kā es ar lielo pienākumu gūzmu tieku galā, jo pēc IG izskatoties, ka visu laiku smaidu un viss mums ir 'chill'. Tiesa- es smaidu daudz. Bet arī man ir pat ļoti smagas dienas, bezspēku vakari un norauts 'besis'.. tādēļ sports un peldes ir tas, kas man vēl vairāk liek iziet ārpus komforta zonas, sniedz enerģiju un labsajūtu! Bez tā es vienkārši vairs nevarētu, tādēļ kaut ziedot savu pusdienlaiku vai agro rītu, bet savam ķermenim likt justies dzīvam un mīlētam es centīšos vienmēr rast iespēju! ? Turklāt, šodien ļoti patīkama rudens diena. ? #autumn #healthylifestyle

A post shared by Ma_DARA ♎ (@madara.kivica) on

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu