Sedokova metas atbalstīt Timmu, kurš guvis rokas traumu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijas popzvaigzne Anna Sedokova sociālajos tīklos metusies atbalstīt savu mīļoto vīrieti, Latvijas basketbolistu Jāni Timmu, kurš nesen guvis rokas traumu. 

Sedokova pavēstījusi, ka Timma pirms dažām dienām esot guvis nopietnu traumu, pēc kuras viņam nopietni sāpot roka. Tomēr, neskatoties uz slikto pašsajūtu, sportists nespēja atteikt savai mīļotajai un ieradās ar viņu ierakstu studijā, lai dziedātāju atbalstītu darbā pie jaunās dziesmas.

Savukārt Sedokova atbalsta Timmu, dodoties vizītē pie ārstiem. “Jau četras dienas ellišķīgas sāpes elkonī… Dzīvo un spēlē uz pretsāpju līdzekļiem,” par mīļotā veselības stāvokli savus sekotājus informē Sedokova. 

Foto: Instagram/ annasedokova

Tomēr pēc tam ārsti apliecināja, ka Timmas veselībai nekas nedraud. “Viss būs kārtībā, izārstēsimies. Jānim roka būs kā jauna!”

Tāpat Sedokova publicējusi humoristisku video, kurā dzied savu dziesmu un uzfilmē arī Timmu. Pie ieraksta viņa vēsta, ka ļoti iemīlējusi basketbolu kā sportu veidu, savukārt Timma pie ieraksta ukraiņu valodā atstāja komentāru, ka viņš pats Sedokovā ir ļoti iemīlējies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu