Ģirts Ķesteris: "Sievietei ir lielāka kapacitāte, spējas nekā vīrietim"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Kino, TV un teātra aktieris Ģirts Ķesteris (55) sarunā ar žurnālu "Ieva" atklāja, ka vienmēr attiecībās tomēr vairāk mīlējis sevi un tas neesot gājis mazumā, bet tajā pašā laikā viņš sapratis, kam, viņaprāt, jābūt labu attiecību pamatā.

"Ja tu ar cilvēku gribi runāt par niekiem – ēst gatavošanu, filmām, politiku, par neko –, attiecības ir nodrošinātas. Bet, ja gribi runāt par to, kā mainīt sevi un pasauli apkārt… Nu nebūs. Un vēl svarīgi ir pakļauties sievietes dominantei. Nu to taču neviens nenoliegs, ka sievietei ir lielāka kapacitāte, spējas nekā vīrietim. Sieviete vienā laika vienībā var izdarīt vairāk nekā vīrietis pa visu dienu," informēja aktieris.

Tāpat viņš sapratis, ka tauriņdejas dzīvē arī nevajag nemitīgi meklēt: "Tauriņš ar laiku nomirst, un paliek tauriņu kolekcija… Un tu - kolekcionārs…"

Kā zināms, Ķesteris ir filmējies tādos pašmāju seriālos kā "Svešā seja", "UgunsGrēks", "Neprāta cena", "Likteņa līdumnieki", "Inspektors Grauds" u.c.

Tāpat viņš redzams filmās, piemēram, "Rīgas sargi", "Sapņu komanda 1935", "Rudens Rozes", "Svingeri" un "Golfa straume zem ledus kalna".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu