Laurim Reinikam pēc Losandželosas bijis grūti atgriezties Latvijā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/laurisreiniks/

​Pašmāju aktieris un dziedātājs Lauris Reiniks (40) šo rudeni pavadīja Amerikā, kur, atšķirībā no lielākās daļas Latvijas iedzīvotāju, baudīja siltus un saulainus laikapstākļus. Viņš saviem faniem atklāja, ka atgriešanās atkal sagādājusi diskomfortu.

“Tā nu es ielecu atpakaļ Latvijas rudenī un šogad salīdzinoši vieglāk, bet agarāk pārdzīvoju laika zonu maiņu jeb angliski to sauc "jet lag". Gandrīz divas nedēļas pagāja... Lai ieietu atpakaļ no Kalifornijas laika mūsu laikā joslā, tas man vienmēr godīgi sakot ir pretīgākais laiks.

Ne cepts, ne vārīts pa dienu, bet vakaros gatavs kalnus gāzt. 10 stundu starpība tomēr.

Tagad esmu pilnībā iegājis Latvijas ritmā, pirmajos darbos neesmu aizmidzis uz skatuves un jau atkal gribu skriet tur, kur saule... Es reāli neesmu rudens un ziemas cilvēks. Nu galīgi nepatīk. Bet riktīgi foršas lietas priekšā, tāpēc tagad nekur neskriešu,” viņš pavēstīja.

Kā jau ziņots, dziedātājs savas kārtējās vizītes laikā šoreiz bija devies arī uz uz vietu Džordžijas štatā, kur savulaik filmētas slavenās ainas filmai “Forests Gamps”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reiz te uz soliņa sēdēja Forests Gamps, tagad es te pastāvēšu ar izstieptu roku. Oriğinālāku horeogrāfiju bez soliņa bija grūti izdomāt. Jā, un, ja interesē redzēt ko vairāk no šīs pilsētas, kur jau sen vēlējos kaut reizi pabūt, ejiet uz maniem storijie un noskatieties! Starp citu, vai jums arī ir kāda pilsēta vai valsts, kur jūs kādreiz gribētu nokļūt? Vieta, uz kuru mistiski velk. Man tā gadiem bija Savanna. Once Forrest Gump sat here on a bench, now I will just stand with my arm out. Couldn't come up with more original choreography without a bench. Oh, and if you want to see more of Savannah go to my stories and check it out! By the way, is there a city or country where you'd like to be one day? A place that mysteriously calls you. For me it was Savannah. #savannah #georgia #chippewasquare #forrestgump

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Kā zināms, Reiniks decembrī būs redzams komēdijas “Jaungada taksometrs” turpinājumā.

Pagājis gads un filmas “Jaungada taksometrs” varoņi skaita stundas līdz Jaunajam gadam. Filmas varoņu dzīvēs ir notikušas pārmaiņas. Andrejs (Lauris Reiniks) šo vakaru pavadītu kopā ar mīļoto Ilzi (Anete Krasovska), gaidot atbraucam viņas mammu, ja tikai Ilzei, gaidībās esot, visu laiku nerastos dažādas iegribas, kurām vajadzētu aizbraukt pakaļ. Andreja kaimiņš policists Jēkabs Garšiņš (Nauris Brikmanis) pirms gada nejauši iekļuvis pikantā fotosesijā un gada laikā ticis šantažēts, taču ar jaunās paziņas kosmetoloģes Annas (Anna Lieckalniņa) palīdzību atgriežas notikuma vietā, lai panāktu taisnību. Aiga (Zane Dombrovska), kas apņēmusies visu gadu ieturēt lielu distanci no vīriešiem, pēdējās stundās cenšas atrast spēku, lai atturētos vēlmei mesties simpātiskā Jāņa (Andris Bulis) apskāvienos. Visbeidzot izpalīdzīgais Andrejs savas labās sirds dēļ jau otro reizi nespēj atteikt Igoram (Valters Krauze) un neviļus kļūst par salaveci neparastā pasākumā, kas var mainīt ne tikai viņa paša, bet arī jaunās ģimenes nākotni. Un, protams, redzēsim arī vienmēr par dzīvi labāk zinošo Veltu (Baiba Sipeniece-Gavare), kurai šogad ar pamācībām Aigai ir par maz.

“Jaungada taksometrs 2” galvenajās lomās - Lauris Reiniks, Anete Krasovska, Baiba Sipeniece - Gavare, Viesturs Krauze, Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Zane Dombrovska, Ieva Florence – Vīksne, Māra Sleja, Anna Lieckalniņa un Kozmens.

Filmas “Jaungada taksometrs 2” režisors un idejas autors ir Māris Martinsons, producente Linda Krūkle.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu