Diāna Kubasova pārsteidz fanus, atklājot, cik valstis apceļojusi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/dianakubasova

Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova sociālajos tīklos atklājusi, cik valstis līdz šim apceļojusi, kā arī to, kādām ekstrēmām aktivitātēm tajās nodevusies. 

Kā liecina kāds no Diānas ierakstiem vietnē "Instagram", viņas dzīves moto ir teikt "jā" visām dzīves iespējām. "Sakot , esmu apceļojusi jau 68 valstis, vairākas reizes lekusi ar izpletni un gumiju, peldējusies ar haizivīm, turējusi lauvu aiz astes un piedzīvojusi daudzus citus neiedomājamus piedzīvojumus!" atklāj Diāna. 

Ļaudis pie kadra dalījušies ar saviem iespaidiem par trakāko, ko savā dzīvē paveikuši. 

Tāpat Diānas sekotāji atzinīgi novērtējuši Diānas drosmi un vēlmi piedalīties avantūrās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?NUSA PENIDA? ⠀ A must-do trip while in Bali is a boat trip to the neighbouring island Nusa Penida. ✅ ⠀ It is a wild island 45 minutes away with a speedboat. It has many stunning locations like this one - Kelingking beach overlooking the “T-Rex” Mountains. ⛰ ⠀ I suggest to stay in Nusa Penida overnight and drive to this spot on sunrise, to get it all to yourself (and some monkeys). ? ⠀ Wear comfortable shoes as the hike down is not easy and take some water with you! But it’s worth every step!? Save if this info might be useful for you! ❤️ ⠀ _____________________ ?? ?? ?? Esot Bali noteikti iesaku apmeklēt Nusa Penida salu. Tā ir ļoti skaista, maz apdzīvota sala, kura atrodas tikai 45 minūšu braucienā ar ātrlaivu no Bali. Tā ir pilna skaistu lokāciju kā šī Kelingking pludmale ar skatu uz “T-Rex” kalniem. ⛰ ⠀ Es iesaku pavadīt nakti Nusa Penida un sākt ekskursijas agri no rīta, lai šī skaistā lokācija būtu vien jums (un dažiem mērkaķiem). ? ⠀ Noteikti velc ērtus apavus, tā kā ceļš lejā uz pludmali nav viegls, kā arī paņem līdzi ūdeni. Bet skati notiekti ir katra soļa vērti! ? Saglabā, ja šķita interesanti! ❤️

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨WEEKEND VIBES ✨ ⠀ ?? Kā pagāja Jūsu nedēļas nogalē, draugi❓ Vai pavadīji to aktīvi vai pavisam mierīgi pa mājām❓??? Vai varbūt turpinājāt svinēt Valentīna dienu un darījāt ko romantisku?❤️ ⠀ Man bija ļoti aktīva nedēļas nogale - bija veselas 2 fotosesijas! ? Šodien arī pavadīju laiku ar mammu, bet vakar satiku draudzenes un biju uz boksa cīņām. ? ⠀ ?? How was you weekend, friends❓ Did you do anything active or spent the weekend at home? ??? Did you continue celebrating Valentine’s Day?❤️ ⠀ I had a very active weekend – I had two photo shoots! ? I also spent some time with my mum today. ? But yesterday I met my girlfriends and went to a boxing match. ?

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⛩ ʟᴀsᴛ ᴘɪᴄ fʀᴏᴍ ᴊᴀᴘᴀɴ!⛩ ⠀ Unfortunately on my last day in Hawaii, the hotel bellboy dropped my laptop and broke the screen, so I haven’t been able to edit any pictures from Hawaii. ? Anyways, I think that with the Christmas mood on, most of you already want to see warm and cozy Winter pictures indtead of sunny Holiday pics? ❄️ ⛄️ Should I leave posting Hawaii pictures (with a lot of travel tips, I promise) to after the Christmas holidays❓ ⠀ Diemžēl pēdējā dienā Havaju salās biju atstājusi bagāžu uz pāris stundām viesnīcas bagāžas glabātuvē, bet kad viņu paņēmu, atklāju, ka tās darbinieks ir nometis manu datora somu un datora ekrāns ir saplēsts. Tāpēc man nav sanācis atlasīt un apstrādāt vēl nevienu foto no Havaju salām. ? Jebkurā gadījumā, man šķiet ka Jūs jau drīzāk gribat redzēt omulīgas un sapņainas ziemas fotogrāfijas, nevis saulainas ceļojumu fotogrāfijas? ❄️⛄️ Vai man atlikt Havaju salu fotogrāfiju publicēšanu pēc Ziemassvētku brīvdienām vai gribat viņas jau redzēt pēc iespējas drīzāk❓

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu