Zīmols arhitektūrā: uzmini, kādu produktu zīmi reprezentē šīs ēkas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/wamhouse

Mūsdienu metodes, materiāli un tehnoloģijas ļauj arhitektiem izpausties no visas sirds, tāpēc nereti ēkas izskatās teju kā sirreālas filmas fantāzijas. Kāda poļu arhitekte ir nākusi klajā ar dažādu ēku dizainiem, kas dažiem liks saskatīt līdzību ar slaveniem preču zīmoliem. 

Poļu arhitekte Karīna Vičaka no arhitektu biroja "Wamhouse" ir radījusi vairāku ēku vizualizācijas, kas daudziem liks tajās saskatīt līdzību ar slaveniem preču zīmoliem, piemēram, "Adidas" vai "Renault". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wamhouse (@wamhouse) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karina Wiciak (@karina_wiciak) on

Arhitektes radītajos projektos ēkas ir veidotas noteiktās formās, kurām Vičaka ir devusi konkrētus nosaukumus - trijstūra māja, krustu māja, romba māja un piramīdas māja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wamhouse (@wamhouse) on

Viens no jaunākajiem arhitektes radītajiem namiem ir "Adidas" logo - nams ir veidots trijstūra formā, bet pašas ēkas balstam ir izmantoti trīs diagonāli novietoti betona bloki, bet bloku starpas pilda stikla paneļi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wamhouse (@wamhouse) on

Starp Karīnas Vičakas darbiem ir iekļauta arī kāda ultramoderna ģimenes māja, kuras formas imitē kalnu grēdas. Šīs mājas kopējā platība ir 142 kvadrātmetri, bet tās forma izskatās gluži kā piecstūru bloku virkne.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wamhouse (@wamhouse) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu